IZGLEDA DA JE UPALILO...

Salma Hayek se molila za veće grudi

10.12.2011 u 11:48

Bionic
Reading

Gostujući u showu Grahama Nortona na BBC-ju Salma Hayek i njezin kolega Antionio Banderas su se dobro zabavili. Salma je između ostalog otkrila kako je molila Boga da joj podari bujnije poprsje. Izgleda da su joj molitve uslišane

Salma Hayek i Antonio Banderas gostovali su u showu Grahama Nortona na BBC-ju promovirajući 'Mačka u čizmama'. Otkako je slavna, seksi meksička glumica ruši sve iluzije o ljepoti ekstra mršavica svojim zavidnim oblinama, no u emisiji je priznala da nije uvijek bila tako samouvjerena, a ni 'obla'.

'Bila sam najmlađa u razredu i sve moje prijateljice su već počele dobivati grudi, a ja ništa. To me prepalo. Naravno, svi su me zezali da sam mršavica dječačkog izgleda. Zato sam jednom prilikom ušla u crkvu sveca koji bi trebao biti odgovoran za dosta čuda, stavila ruke u svetu vodicu i rekla: Molim te, Isuse, neka mi narastu grudi!' prenosi Daily Mail.

Čini se da su Salmine molitve bile uslišane jer jedna od rijetkih holivudskih zvijezda koja se može pohvaliti prirodnom ljepotom bez drastičnih dijeta, zdravog, seksi izgleda.