Iskoristite priliku

Sada je pravo vrijeme za izgradnju tijela

02.02.2018 u 13:15

Bionic
Reading

I nije neka velika filozofija: siječanj je idealan mjesec za početak sportskog života (ako ga dosad niste prakticirali) ili za povratak u formu (ako ste i inače sportski tip). Razloga je nekoliko, praznično prejedanje je završilo, došlo je vrijeme godišnjih odluka i, ono najvažnije, vrijeme je velikih popusta na mnogobrojnu sportsku opremu, suplemente, utege…

Sve što vam je potrebno kako biste ovo ljeto dočekali utegnuti i zdravi. Umjesto trošenja love na skupe članarine za teretanu, opremite sa stvarima s kojima možete kvalitetno vježbati i u toplini svoga doma.

Svaki dobar trening započinje zagrijavanjem, a za to nema boljeg od kvalitetnog sobnog bicikla, kojeg na bazzar.hr možete pronaći već od 599 kn.

Pravi trening kreće uz prave rekvizite s kojima možete izvoditi trening snage. Pored neizostavnih girja i bučica tu su i šipke za zgibove, kotačići za vježbanje i slična oprema koja ima nekoliko zajedničkih osobina: vrlo su direktni u oblikovanju tijela, cjenovno su dostupni, (uz popuste su još dostupniji) i vrlo se lako spremaju (ispod kreveta, stola, u ormar…).

Tu su i odlične sprave za trbušnjake, squat sprave za zatezanje stražnjice, kvadricepsa i listova, kombinirane sprave za više različitih vježbi, kao što je 8xGym Compak, s kojim možete izvoditi čak osam različtih vježbi..

Ako imate više mjesta u stanu, sada je idealna prilika za kupnju pravih multifunkcionalnih sprava s kojima cijelu teretane donosite u svoj dom. Multi funkcionalne sprave Xplorer Infinity i Titan omogućuju vam vježbe za sve glavne grupacije mišića u tijelu – prsa, leđa, bicepse, tricepse, noge i trbušnjake. Uz sve to, Infinity dolazi u kompletu s boksačkom vrećom i kruškom, čime se pretvara ne samo u teretanu nego u pravi boksački gym.

Za one koji žele popratiti svoje rezultate u svakom trenutku, tu su sportski gadgeti.

Sigurno znate koliko je teško pratiti rezultate, promjenu ili napredak tijekom mjeseci i mjeseci rada, uz stalna zapisivanja po bilježnicama ili pamćenje vremena ili broja ponavljanja. Sve to je potpuno bezbolno uz neku od fitnes narukvica koje će odraditi sav taj dio za vas, ali i mnogo toga o čemu uopće niste ni razmišljali – od broja otkucaja srca u minuti do potrošenih kalorija. Uz sve to, ovi mali čarobnjaci će vaš rezultat spremiti na mobitel, web, računalo, a tamo ih kvalitetno obraditi i prezentirati.

Dodaci prehrani i proteini su zaslužni za 80% uspjeha, od kojih su najpoznatiji i najkvalitetniji vrhunski whey proteini za obrok nakon treninga koje će tijelo iskoristiti za oporavak i izgradnju mišića, kao i casein koji će se polako razgrađivati tijekom noći pružajući tako energiju za cjelokupnu obnovu i razvoj tijela.

Je li to sve? Ni izdaleka. Sportska odjeća, steznici, rukavice… svaki će trening učiniti jednostavnijim i ugodnijim i omogućit vam da se koncentrirate na ono važno – izgradnju tijela.

Cijelu ponudu sportske opreme po odličnim cijenama možete pogledati ovdje.