LILY COLLINS:

Sad sam popularnija od tate!

04.04.2012 u 15:42

Bionic
Reading

Glavna junakinja filma 'Snjeguljica' uzbuđena je zbog spoznaje da je u ovom trenutku po popularnosti prešišala i svoga oca, slavnog britanskog glazbenika Phila Collinsa

Iako je njezin otac sa svojim bendom Genesis prodao više od 250 milijuna albuma širom svijeta, a podjednako je bio uspješan i kao solo glazbenik, u posljednje vrijeme se više priča o njegovoj kćeri, 23-godišnjoj Lily Collins.

Lily se našla u središtu pozornosti zahvaljujući ulozi u filmu 'Snjeguljica', verziji dobro poznate bajke s Julijom Roberts u ulozi zle kraljice.

'Bila sam jako ponosna kad su jednom na radiju najavili pjesmu mog tate i rekli: 'Za vas koji ne znate, to je tata glumice Lily Collins.' Čak mi je i tata rekao da su ga počeli zvati 'Lilyin otac'. To mi je bilo jako čudno. Ali bila sam strašno ponosna na sebe', otkrila je Lily Collins u intervjuu za The Sun.

Mlada glumica kaže da će se stalno morati nositi sa sumnjama da joj je tata pomogao u karijeri.

'Moje prezime mi je otvorilo mnoga vrata, no sama sam ih morala držati da se ne zatvore', kaže ova zgodna glumica koju su dovodili u vezu s Taylorom Lautnerom (saga 'Sumrak') i Zacom Efronom.