MARIJANA I NEMEŠ U BAŠKOJ VODI

'S Nemešom je uistinu bila ljubav na prvi pogled'

Bionic
Reading

BB ljubavnici Marijana i Nemeš ljeto provode u Baškoj Vodi kod Marijanine sestre Sendi, piše Makarska kronika

Nemešu je ovo, kako je ispričao za Makarsku kroniku, prvo ljetovanje u Baškoj Vodi, a planira ga produžiti na jesen.

'Umorio sam se od nerada i moram priznati da me već hvata nervoza. U Beogradu sam tijekom prošle zime nastupao po jazz klubovima, no prekinuo sam u namjeri da završim fakultet. Postoji mogućnost da u Gašinom (suprug Marijine sestre Sandi) restoranu u Baškoj Vodi počnem konobariti i pjevati', rekao je Nemeš za Makarsku kroniku.

'I ja i Marijana smo prošli puno komplikacija, pritisaka i negativnih stvari, no sve je to došlo na svoje. Zadnji udarac sam doživio na Glazbenoj akademiji u Beogradu na kojoj me od diplome dijeli samo diplomski rad, a koji nisam uspio položiti jer mi na fakultetu žestoko podmeću nogu', nastavio je Nemeš, dodavši kako o ženidbi još nisu razgovarali.

Marijana je bila nešto diskretnija na riječima. 'Tek sada sam počela normalno disati jer su me mediji opsjedali. Ljubav s Nemešom uistinu je bila ljubav na prvi pogled. U 'Big Brother' sam ušla čisto iz znatiželje i s totalno drugim očekivanjima, a Nemeš je sudjelovanjem u šouu planirao promovirati svoje pjevanje. I onda se dogodila ljubav', završila je Marijana poetično.