POPUT PRAVE DIVE

S lakoćom je zasjenila mlaka izdanja holivudskih zvijezda

14.11.2016 u 15:04

Bionic
Reading

Kći slavnog Philla Collinsa, 27-godišnja glumica Lily Collins na svečanoj dodjeli Akademijinih nagrada Governers pojavila se u raskošnoj haljini od satena zasjenivši mnoge holivudske glumice

Mlada glumica Lily Collins, čiju ljepotu često uspoređuju s onim filmskih diva iz zlatne ere Hollywooda, sve je oduševila pojavom na crvenom tepihu svečane dodjele nagrada u režiji Američke filmske akademije.

Za postizanje zadivljujućeg glamuroznog izdanja lijepa Lily odabrala je satensku haljinu žuto-zelenog odsjaja britanske dizajnerice Amande Wakeley, koja se definitivno pokazala punim pogotkom u odnosu na modne odabire ostalih zvjezdanih uzvanica. Vitku liniju ova 27-godišnja glumica naglasila je tom haljinom s drapiranim detaljem na ramenu i dubljim prorezom na leđima.

Izgled holivudske dive postigla je frizurom raspuštenih definiranih lokni na razdjeljak s ukosnicama iza ušiju koje su pružale pogled na sjajne decentne naušnice i karakterističan makeup - crveni ruž i oči naglašene smeđim tonovima.

Na svečanoj dodjeli nagrada Governers pojavile su se i holivudske glumice s A-liste poput Amy Adams, Laure Dern, Lupite Nyong'o, Naomie Harris, Ruth Negge, Annette Bening, Nicole Kidman Felicity Jones i trudne Marion Cotillard, no nijedna nije uspjela konkurirati modnoj pojavi lijepe Lily, u što se i sami možete uvjeriti.