MODNA POLICAJKA

Ryan Reynolds ne izlazi iz kuće bez odobrenja supruge

27.06.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Sad se zna tko nosi hlače u obitelji! Ryan Reynolds ne izlazi iz kuće dok mu supruga Blake Lively ne odobri odjevnu kombinaciju

Ryan Reynolds ne želi izaći iz kuće dok mu garderobu ne odobri njegova supruga Blake Lively, piše Mail Online. 36-godišnji kanadski glumac izjavio je kako posljednju riječ o njegovoj odjeći ima njegova 25-godišnja supruga.


'Nikada ne izlazim iz kuće bez njezina odobrenja moje garderobe', izjavio je u Barceloni na svjetskoj premijeri svog animiranog filma 'Turbo'.

Blake i Ryan vjenčali su se u rujnu 2012, a bračni život svakako godi i Blake, koja je za časopis Allure ranije izjavila da se napokon smirila u životu. 'Nikad nisam bio sretnija. To je odluka u kojoj se morate svaki dan probuditi i reći: Nema razloga da danas ne bude najbolji dan u mom životu.

Također je otkrila da su dani divljih tulumarenja iza nje.
'Vjerojatno bih išla da sam sjajna plesačica, ali definitivno to nisam', rekla je. 'Moja me prijateljica zove brzi hodač jer, dok plešem, mašem laktima na sve strane.

Nisam donijela odluku o ovom strogom načinu života, ali je provodim.' Blake je također priznala da želi veliku obitelj: 'Kad bih mogla, imala bih tridesetero djece.'