UŽIVA U SUNCU

Romantično i šik izdanje Nevene Rendeli ususret vjenčanju

01.06.2016 u 15:54

  • +7

Poznate Hrvatice isprobale neodoljivi Liu Jo parfem

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Nevena Rendeli sunčan zagrebački dan iskoristila je da isproba novi parfem, a na Instagramu se pohvalila koliko uživa i da joj ne treba Pariz kako bi se osjećala poput Parižanke

Uz poznate Hrvatice poput Edite Misirić, Renate Sopek, Ecije Ojdanić, Ane Miščević, Ane Begić Tahiri, Sandre Bagarić i Jelene Rozge, Nevena Rendeli među prvima je isprobala novi parfem Liu Jo, a svima je za oko zapela njena svježina i širok osmijeh.

Voditeljica svakako ima razloga za slavlje jer se uskoro vjenčava s Makom Vejzovićem, a ako za casual događanja bira ovako romantične i trendi kombinacije, vjenčanica u kojoj će izreći sudbonosno 'da' sigurno će biti impresivna.

Ma koji Pariz, Zagreb ?? #stansmith #adidashrvatska #ljetougradu #sretanrodjendanzagreb

Fotografiju objavljuje Nevena (@nevenarendeli)


Za ugodno druženje s kolegicama Nevena je još jednom odabrala svoje omiljene adidasice, model Stan Smith koji rado nose najpoznatije slavne osobe, stilistice i trendseterice. I baš poput njih, odlučila ih je kombinirati na bijelu romantičnu suknju od čipke i ultra hit sezone – top s volanima koji otkriva ramena.

Nevenin je plavi top koji otkriva ramena iz Zare, a takva hit krpica lako se može kombinirati s bilo kojim komadom, od suknje do traperica ili ležernog stylinga za odlazak na plažu.

Ljubiteljica mode to jako dobro zna i zato je putem Instagrama uz fotografiju napisala: 'Ma koji Pariz, Zagreb.' Uz novi bicikl, koji je dobila za rođendan prije tjedan dana, zgodna voditeljicašikje poput mondene Parižanke.