KRISTALI U PRVOM PLANU

Detalje o glamuroznoj vjenčanici Adriane Ćalete Car otkrila nam je Matija Vuica, a izbor cipela oduševit će sve modne ovisnice

04.06.2022 u 19:15

Bionic
Reading

Nakon što ih je pandemija spriječila u organizaciji velikog vjenčanja, Adriana i Duje Ćaleta-Car navedeno su ispravili ovog vikenda obnovivši bračne zavjete u Dubrovniku. Na glamuroznoj svadbi koja je započela na terasi hotela Excelsior, mladenka je očekivano zablistala, a kao i prvi put zadatak kreiranja vjenčanice povjerila je domaćoj dizajnerici Matiji Vuici

Prema prvim fotografijama mladenaca snimljenim na terasi dubrovačkog hotela Excelsior, otkriveno je njihovo vjenčano izdanje. I dok je hrvatski nogometni reprezentativac osvanuo u odijelu od crnog baršuna, lijepa Dubrovkinja blistala je u vjenčanici s voluminoznim donjim dijelom i dodatkom dugog šlepa.

Gornji dio vjenčanice prvenstveno se isticao svjetlucajućim kristalima ušivenim na prozirnoj tkanini, a veliki otvor na leđima prekrivala je Adrianina valovita, duga kosa.

Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

‘Nakon sudbenog vjenčanja prošle godine u pandemijskim uvjetima gdje mi je Adriana dala povjerenje da joj napravim haljinu, tada smo se dogovorili da ćemo raditi glamuroznu vjenčanicu. Ona uvijek zna što bi htjela pa onda samo kaže ‘ti radi dalje’. Tako sam se ja razigrala kreacijom optočenom kristalima koju je ona upotpunila specifičnim stajlingom’, otkrila nam je dizajnerica Matija Vuica.

  • +24
Vjenčanica Adriane Ćalete-Car Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX

Sudeći po fotografijama, Adriana je poput istinske ljubiteljice mode svoje vjenčano izdanje začinila jednim od najpoželjnijih cipela na modnoj sceni – plavom verzijom sandala brenda Mach & Mach, popularno znanim i kao 'Pepeljugine' cipele, s prepoznatljivim ukrasima u obliku mašne i detaljima.

Sudbonosno ‘da’ lijepa Dubrovkinja prošle je godine izrekla s trudničkim trbuščićem, a Matija je tada otkrila kako su se telefonski dogovorile o izgledu vjenčanice.

‘Dogovorile smo se telefonski da će biti svilena haljina, grčkog tipa, a mjere smo improvizirali. To nam nije problem, dosta smo trudnica imali pa znamo koliko povećati mjere s obzirom na mjesece trudnoće. Sve je stimalo na probi. Haljina je cijela svilena, kombinacija mat i satinirane svile, s detaljima plisea. Ukrašena je kristalima i kristalnim resicama, i sve se slijeva sa jednog ramena što daje taj moment grčke božice. Adriana je priču podcrtala vjenčićem oko glave, a mjesto obreda sa Dubrovnikom u panorami, poput Olimpa. Divno vjenčanje za najuži krug ljudi', opisala je dizajnerica.