VLADAVINA RAKA

Ribama i Škorpionima krenut će na ljubavnom planu, Rakovi će biti hiroviti, a Jarčevi će prolaziti kroz emotivnu krizu

16.06.2018 u 08:14

Bionic
Reading

Kada Merkur, planet razuma i logike, prolazi kroz znak Raka, intuicija i snažne emocije utječu na način razmišljanja ili donošenje odluka. Ovogodišnji prolazak Merkura kroz znak Raka od 12. do 29. lipnja omogućit će nam da iskusimo i osvijestimo širok raspon emocija te ih stoga bolje razumijemo

Merkur u Raku povoljan je za osnaživanje obiteljskih spona i obiteljska okupljanja, uređivanje životnog prostora, njegovanje biljaka, usavršavanje kulinarskih vještina ili oslobađanje od stvari za koje smo sentimentalno vezani.

Zbog negativnog odnosa prema Saturnu, oko 16. lipnja porast će potreba za suzdržanim ponašanjem, želja za prikrivanjem osjećaja ili nesigurnost i nepovjerenje u bliskim odnosima.

Kada se Merkur nađe nasuprot Plutona 23. lipnja, prevladat će suprotni utjecaji. Dramatično izražavanje potisnutih osjećaja, svadljivost, uvredljivost i pogrešno tumačenje događaja ili izjava otežat će mnoge odnose.

Rakovi će najteže zadržati ravnotežu pa utjecaj Merkura može istaknuti njihovu emotivnu nestabilnost i hirovitost. Ribama i Škorpionima Merkurov će utjecaj pomoći u ljubavnom životu ili stvaralačkom radu te ih navesti da se aktiviraju oko ostvarenja želja.

Jarčevi mogu proći kroz manju emotivnu krizu jer neće ispravno uskladiti razum i osjećaje. Ovnovi i Vage bit će pritisnuti poslovnim ili obiteljskim poteškoćama pa će teško donositi dobre odluke. Zanimljiv društveni život i nova poznanstva obogatit će živote Bikovima i Djevicama.

Povećanu napetost osjetit će svi znakovi nekoliko dana prije nego što Merkur napusti znak Raka. To će ujedno biti prilika za ispravljanje učinjenih pogrešaka i iskrene isprike.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia