TJEDNI HOROSKOP

Ribama i Rakovima smiješe se povoljne profesionalne mogućnosti, Jarcima rastu ljubavni izgledi, a Škorpionima sposobnost zavođenja

01.03.2021 u 06:09

Bionic
Reading

Venera u prijateljskim Ribama donosi Jarcima dobre izglede za novu ljubav ili dovođenje veze u red. Škorpioni će zračiti vrućom erotskom energijom, koja će im priskrbiti naklonost brojnih simpatizera. Profesionalne okolnosti bit će povoljne Ribama, ali i Rakovima ako širom otvore oči

Ovnovi će odbijati sagledati stvarno stanje u ljubavnom životu. Ako ste u vezi koja vas ne ispunjava ili se udvarate nekom nedostižnom, zažmirit ćete na jedno oko i pretvarati se da je sve u redu. Nadređeni ili profesori imat će krupnih očekivanja od vas. To će vam saznanje u jednu ruku stvarati pritisak, ali vas i potaknuti na pojačan trud oko posla, odnosno učenja.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Ashley Judd je horoskopski Ovan, rođena je 19. travnja 1968. Izvor: EPA / Autor: OLIVIER DOULIERY / POOL

Bikovi će osjetiti naklonost prema prijatelju ili suradniku koji ih ranije nije asocirao na romantiku. Iznenadit će vas saznanje da i on vas odnedavna gleda u novom svjetlu. Imat ćete silnu želju nekom se pohvaliti svojim planovima ili pokuditi poslodavca. Nešto od onog što kažete odsjest će u ušima zlonamjernih ljudi, koji će prenijeti vaše riječi onima koji bi vam mogli naškoditi.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizancima će osjećaji oscilirati između krajnosti. U jednom ćete trenutku oduševljeno kovati planove o zajedničkoj budućnosti s voljenim, a ubrzo potom dvojiti o opstojnosti vaše veze iako se u međuvremenu ništa neće dogoditi. Odgodite dalekosežne odluke dok se ne stabilizirate. Velike ambicije ili novčane potrebe tjerat će vas na požrtvovan rad.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Lucy Hale rođena je u znaku Blizanaca 14. lipnja 1989. Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovima slobodnjacima će se svidjeti netko nastanjen u drugom gradu ili državi, a naklonost će biti obostrana. Fizička udaljenost neće oslabiti vaše spone jer ćete ih redovno hraniti dugim razgovorima i dopisivanjem. Širom otvorite oči da vam ne promaknu uzbudljive profesionalne mogućnosti. Mogla bi to biti prilika za radom u inozemstvu ili za dodatnom edukacijom.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Eve Hewson je u horoskopu Rak, rođena je 7. srpnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: LMJ/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lavovi, dobroćudni ste i lakovjerni pa ćete onome tko vam se sviđa pripisati pozitivne osobine koje ne posjeduje, a zanemariti njegove stvarne loše strane. Trudit ćete se oko posla da biste povećali svoj ugled kod nadređenih, no mogli biste precijeniti svoje sposobnosti i preuzeti previše obaveza. Unatoč opterećenju, visokom motivacijom i požrtvovnošću obavit ćete većinu zadataka.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će zanemarivati svoje želje da bi udovoljili voljenom. Nadat ćete se da će vam odati priznanje zbog velikodušnosti, no on će biti razočaravajuće suzdržan. Ne preuzimajte podređenu ulogu u vezi jer bi vas to ispunilo gorčinom. Pazite kome poklanjate povjerenje. Ako sklapate ugovor o radu ili poslovnoj suradnji, budite oprezni i obratite pažnju na svaki detalj dokumenata koji biste trebali potpisati.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage će žudjet za iskricom u ljubavnom životu, osobito ako su u dugoj vezi ili braku. Sine li vam da biste mogli potražiti uzbuđenja s nekim trećim, izgledno je da se vašoj vezi ne piše dobro. U radnom će okruženju vladati napeto ozračje, što će potkopati vašu učinkovitost. Fokusirajte se na ispunjavanje obaveza i izbjegnite priključenje nekoj od frakcija na koje bi se kolege mogle podijeliti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kim Kardashian je horoskopska Vaga, rođena je 21. listopada 1980. Izvor: Profimedia / Autor: EMG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Škorpioni će zračiti vrućom erotskom energijom, koja će im priskrbiti naklonost brojnih simpatizera. Bit ćete pohotni i aktivni u zavođenju, no proces 'lova' bit će vam zabavniji nego hvatanje plijena. Neočekivane poslovne prilike preusmjerit će vašu karijeru prema sasvim drukčijoj branši od sadašnje. Ako niste u žurbi, dobro proučite što bi radikalna promjena posla značila za vaše financije i profesionalni ugled.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Solo Strijelci imat će dovoljno prilika za vašu omiljenu zanimaciju - zabavu i izlaske. Ako ste u vezi, članovi obitelji petljat će vam se u privatni život i nuditi netražene komentare o partneru. Koncentracija će vam biti nestabilna pa savjetujemo da se maknete od izvora smetnje. Strijelci koji rade od kuće ili su sami u prostoriji postizat će bolje rezultate.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci samci će se osjećati privlačnima pa će smoći hrabrosti obratiti se onom u koga su se zagledali. Društveni život bit će vam sadržajan neovisno o bračnom statusu. Bit ćete prilično uspješni u učenju i intelektualnim poslovima. Novinari, pisci, prevoditelji, prodajni agenti i pravnici bit će nadahnutiji nego inače. Ako je pred vama novi projekt, prihvatite izazov i hrabro se upustite u njega.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Planeti u njihovom znaku Vodenjake čine aktivnim i uočljivim. Ljudima iz vašeg kruga sviđat će se vaša otvorenost i susretljivost pa ćete biti vrlo poželjno društvo. Ukazat će vam se prilika za stjecanje dodatnog dohotka, no okolnosti će vas pokolebati. Novi posao iziskivao bi mnogo truda i vremena, što bi vam svelo odmor i rekreaciju na minimum.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +18
Hunter Biden u horoskopu je Vodenjak, rođen je 4. veljače 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Greg Nash/The Hill/Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nalet samopouzdanja potaknut će Ribe na odvažnost u ljubavi i druženju. Neće vas privlačiti uzbuđenja i gužve, nego mir i stabilnost pa ćete tražiti društvo koje vam ih može pružiti. U mogućnosti ste birati poslove i odjele unutar poduzeća. Smiješi vam se povišica ili isplata jednokratnog bonusa. Ako ste student, dogovorit ćete s mentorom temu za diplomski ili seminar koji vam se najviše sviđa.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.