TEST ZA TRUDNOĆU

Revolucionarni Clearblue testovi stigli na hrvatsko tržište

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 03.02.2012 11:35
  • Objavljeno 03.02.2012 u 11:35
Clearblue_Digital_01

Clearblue_Digital_01

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Clearblue Digitalni ovulacijski test je dosad najučinkovitiji kućni test za ovulaciju, a sastoji se od uređaja i sedam testnih trakica. Daje jasne digitalne rezultate pa nema potrebe za dodatnim tumačenjem, kao i uporabom dodatnih kartica za testiranje što ga čini učinkovitijim u određivanju naglog porasta LH hormona i optimalnih dana za začeće

Ovaj digitalni test, vodećeg britanskog branda testova za trudnoću i plodnost, sadržava vrhunsku preciznost i pouzdanost originalnog Clearblue digitalnog testa za utvrđivanje trudnoće, no ima i jedinstvenu prednost dodatnog pokazivača začeća koji odgovara na drugo pitanje koje žene zanima kad misle da bi mogle biti trudne.

Test se treba koristiti u danima kada se očekuje ovulacija (nagli porast LH hormona) sukladno uputama koje se nalaze uz test svaki dan u isto vrijeme. Tada se određuju dva najbolja dana za začeće.

Clearblue DIGITALNI ovulacijski test:

· nudi više od 99-postotnu pouzdanost u određivanju porasta LH hormona

· jednostavan je za upotrebu i neinvazivan

· ima jedinstveni simbol koji pokazuje da test radi

· daje rezultate za tri minute.

Jednom kada se oplođeno jajašce smjesti u stijenku maternice, ženino tijelo počne izlučivati hormon trudnoće, hCG (humani korionski gonadotropin). Razina ovog hormona se ubrzano povećava tijekom prvih tjedana trudnoće, a male koncentracije hCG hormona mogu se odrediti i u urinu kućnim testom za utvrđivanje trudnoće. Novi Clearblue test radi na sličan način, no ima i smart dual sensor™ tehnologiju koja umjesto jednog senzora unutar uređaja ima dva. Ako je hCG hormon prisutan u urinu, na LCD zaslonu pokazat će se rezultat '+' što znači trudnoća, kombinacija oba senzora koji mjere koncentraciju hCG-a procjenjuju kada se začeće dogodilo, čime se omogućuje jedinstveni rezultat pokazivača začeća. Pokazivač začeća određuje koliko je tjedana prošlo od začeća, a prikazani rezultati su: 1-2 tjedna, 2-3 tjedna ili 3+ tjedana. Tehnologija smart dual sensor je ono što Clearblue digitalnom testu za utvrđivanje trudnoće s pokazivačem začeća omogućuje da odgovori na dva bitna pitanja: 'Jesam li trudna? I koliko dugo?'

Clearblue digitalni ovulacijski test je dosad najučinkovitiji kućni test za ovulaciju, a sastoji se od uređaja i sedam testnih trakica. Daje jasne digitalne rezultate pa nema potrebe za dodatnim tumačenjem, kao i uporabom dodatnih kartica za testiranje što ga čini učinkovitijim u određivanju naglog porasta LH hormona i optimalnih dana za začeće.

Test se treba koristiti u danima kada se očekuje ovulacija (nagli porast LH hormona) sukladno uputama koje se nalaze uz test svaki dan u isto vrijeme. Tada se određuju dva najbolja dana za začeće.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi