za više volumena

Recite zbogom tankoj i beživotnoj kosi! Ovaj genijalan trik tajna je savršene frizure Jennifer Aniston

18.03.2024 u 09:50

Bionic
Reading

Jennifer Aniston sa svojom jednostavnom, ali vrlo efektnom i prije svega vječnom frizurom pokrenula je svojevrstan kult. A ovaj trik za vraćanje volumena u kosi nešto je što Jenniferinu frizuru čini tako sjajno

U 90-ima svi su željeli imati frizuru poput Rachel Green iz serije 'Prijatelji'. Vladala je prava pomama za 'Rachel frizurom' koju je Jennifer Aniston nosila kao Rachel Green u kultnoj seriji, a i danas se njezine slike uvijek pokazuju kao inspiracija prilikom posjeta frizeru.

A ono što mnoge najviše oduševljava je volumen Jenniferine frizure, a ovaj trik omogućit će vam da i vi, baš poput Jennifer, s lakoćom postignete mega volumen u korijenu.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Trik kojim možete dobiti volumen kose poput Jennifer Aniston

Nakon pranja kose, po mogućnosti i sa šamponom i sa regeneratorom za dodatni volumen, ručnikom posušite kosu, a zatim je dobro rasčešljate tako da nema čvorova.

Nakon toga češljem napravite cik-cak razdjeljak. Osušite kosu s tako oblikovanim razdjeljkom bilo sušilom za kosu ili je jednostavno pustite da se sama osuši na zraku. Kada kosa bude potpuno suha, vratite svoj uobičajen razdjeljak i voilà, korijen kose odjednom je pun volumena.