hit s kojim nema greške

Promjena izgleda preko noći: Kraljica Letizia odlučila se na rez i izgleda odlično

29.02.2024 u 11:12

  • +11

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / ANTONIO GUTIéRREZ / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Proljeće je savršeno vrijeme za promjene, uključujući i novu frizuru. A svježi i nov izgled pokazala je kraljica Letizija. Španjolska kraljica odlučila se na rez i dugu kosu skratila na midi bob

Značajna promjena izgleda kraljice Letizije bila je bez sumnje u središtu pozornosti na svečanom ručku koji je održan u Palaču Zarzuela čast predsjednika Paragvaja Santiaga Peñe Palaciosa i prve dame, Leticije Ocampos. Španjolska kraljica tom je prigodom iznenadila novom frizurom, oprostivši se od duge kose i odlučivši se na rez.

Tako je duge pramenove skratila odlučivši se na frizuru koja već godinama ne silazi s trona popularnosti. Naravno, riječ je o bobu, a kraljica Letizia odabrala je midi varijantu koja ju je ujedno i pomladila.

Riječ je o midi bobu, duljine tik iznad ramena, naglašeno ravnog kroja, bez slojeva, što kosi daje mnogo veću gustoću. Ravni rez s vrlo lijepim i sjajnim završetkom i razdjeljkom na sredini dodatno pojačava efekt voluminoznosti. Osim toga, čini se da je kraljica malo potamnila nijansu kose iako i dalje ne posustaje u pokazivanju svojih prirodno sijedih pramenova. Samo dan ranije Letizia je sa suprugom kraljem Felipeom VI posjetila Valenciju i pokazala još jedno sjajno izdanje u odijelu ali s puno dužom kose. Tako da je se ovaj njezina promjena izgleda odvila doslovce preko noći.

Novu frizuru kraljica je uparila s recikliranim stajlingom – Bimba Y Lola odijelom s hlačama ravnih nogavica i sako s dvorednim kopčanjem. A uz to su se lijepo složile klasične crne salonke od brušene kože (Nina Ricci) i elegantne zlatne naušnice (PD Paola).

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Rober Solsona / Zuma Press / Profimedia