S POLICIJOM NA VRATIMA

Razuzdani rođendanski tulum Fashion Gurua

11.05.2009 u 17:13

Bionic
Reading

Velikim partyjem Fashion Guru proslavio je rođendan u društvu brojnih prijatelja, ali i policije

Naš kućni modni kritičar Fashion Guru proslavio je rođendan u najbiranijem društvu u novootvorenom zagrebačkom restoranu Stefano. Kako je prije nekoliko dana stupio na snagu Zakon o zabrani pušenja na javnim mjestima, Fashion Guru je zaključio da party treba biti u prohibicijskom duhu te je svoje uzvanike pozvao da se odjenu (a i ponašaju) upravo u tom stilu.

Na rođendanski party pristigla su brojna poznata lica, Guruovi prijatelji, među kojima i Nenad Korkut, sestre Nanut, Nikolina Pišek, Daniel Delale, Snježana Mehun i drugi. Guru je u svom poznatom stilu uzvanicima još u pozivnici poručio da se ne pojavljuju bez originalnih rođendanskih poklona, pa je tako od prijateljice Mirte Pejić dobio na dar svoj kaširani alter ego.

Kaširana silueta Fashion Gurua bila je tijekom večeri omiljena meta uzvanika koji su se rado slikali s obojicom. Razuzdani rođendanski party nakon zatvaranja restorana preselio se u Guruov stan, no naprasno je završen neočekivanim posjetom policije koja je na zamolbu susjeda došla umiriti slavljenika i uzvanike.