Dani sporta i odličnih popusta

Razlozi za trening dolaze iz ponude Designer Outleta Croatia

17.05.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Sport je uvijek u trendu, a kada i oprema za trening prati modne trendove, puno lakše pronalazimo motivaciju za bavljenje tjelesnim aktivnostima

Bilo da ste strastveni sportaš ili tek namjeravate početi trenirati, ne smijete propustiti neodoljivu ponudu iz Designer Outleta Croatia, gdje do 20.5. traju Dani Sporta, uz popuste do 70%. Uz brojne aktivnosti i zabavne sadržaje na otvorenom možete pronaći idealnu sportsku kombinaciju i odraditi prvi trening u ugodnoj atmosferi modnog grada u malom.

Fitness kombinacija za trening na otvorenom

U sportsku kombinaciju najčešće ćemo uvrstiti šarene kratke topove, majice, hlače i sportske jakne koji će trening učiniti zanimljivijim. Tenisice su bitna potpora prilikom vježbanja, a bez obzira kojom se aktivnosti bavimo, uvijek je bitno da budu prozračne i udobne. U Buzzu ćete pronaći velik izbor sportske obuće, a Under Armour je brend čija je kolekcija odjeće prilagođena svim vremenskim uvjetima pa je idealna za trening na otvorenom.

Trčanje u trendu

Trčanje je najpopularnija tjelesna aktivnost jer vam omogućuje da se brzo dovedete u top formu, a istovremeno se riješite stresa i osjećate se mirnije. Upravo iz tog razloga vrhunski sportski brendovi poput Adidasa i Skechersa s posebnom pažnjom dizajniraju opremu za trčanje kako bi starim, ali i budućim trkačima bili dodatna motivacija u ovoj zdravoj odluci.

Mali sportaši

Sportske kombinacije za djecu ne zaostaju za modnim trendovima. Većina djece voli jednostavan, sportski stil koji istovremeno može biti moderan i cool. Na koji god sport se vaš mali sportaš odlučio, svu opremu pronaći ćete Sport Vision i Benetton kolekcijama.

Uz brojne aktivnosti i iznenađenja koja nas neprestano očekuju u Designer Outletu Croatia, ne smijete zaboraviti da je svaki drugi četvrtak u mjesecu Mrak četvrtak koji donosi dodatne popuste na već snižene Outlet cijene.

Za dostupnost neodoljivog shoppinga u outlet gradiću, uz popuste od 30 do 70% tijekom cijele godine, na raspolaganju je i autobusna linija sa Savskog mosta koja se zaustavlja na ključnim mjestima u gradu.

Više informacija o ponudi potražite na stanici.