ZARADILE TUŽBU ZBOG SKIDANJA

Razgolićene manekenke paradiraju Parizom

18.01.2012 u 18:57

Bionic
Reading

Kampanja nove kolekcije donjeg rublja Etam, koju je dizajnirala poznata manekenka Natalia Vodianova, podignula je pravu prašinu nakon što su se tri manekenke odjevene samo u seksi donje rublje prošetale prestižnim pariškim muzejom D'Orsay

Nakon što su tri ljepotice, oskudno odjevene samo u grudnjak i gaćice iz nove kolekcije donjeg rublja Etam, za potrebe snimanja reklame prošetale prestižnim pariškim muzejom D'Orsay, upravi muzeja se to baš i nije svidjelo te je odlučila podignuti tužbu protiv spomenutog branda.

U prestižni muzej u kojemu su izložena djela slavnih slikara kao što su Van Gogh, Renoir i Monet djevojke su se ušetale u kaputima i štiklama, no ubrzo su počele hihotati te su na čuđenje posjetitelja muzeja skinule kapute i muzejom prošetale u donjem rublju jarkih boja.

Iako je mnoge ovaj događaj ostavio bez riječi, ove tri ljepotice razgolitile su se i na drugim lokacijama u Parizu. Tako su se u donjem rublju klizale po klizalištu na Eiffelovom tornju te prošle sigurnosnu provjeru na aerodromu Charles de Gaulle.

Manekenke u donjem rublju šeću po muzeju