THYLANE BLONDEAU

Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu snimila je kampanju za kupaće kostime i sve oduševila

18.08.2022 u 22:35

Bionic
Reading

U dobi od samo šest godina, Thylane Blondeau prozvali su najljepšom djevojčicom svijeta, pa taj nadimak nosi i danas, kao 21-godišnjakinja. Lijepa Francuskinja, koja se od malih nogu bavi manekenstvom, ove se godine upustila i u dizajnerske vode, kreiravši kolekciju kupaćih kostima za poznati francuski brend Etam

Kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i TV voditeljice Veronike Loubry manekensku karijeru započela je s četiri godine kada se pojavila na reviji Jeana Paula Gaultiera. Sa šest godina proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, da bi od slatke curice upadljivih plavih očiju postala zvijezdom modne industrije.

  • +5
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: DOMINE JEROME/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Kada ne hoda modnim pistama i uživa u revijama iz prvih redova, 21- godišnja Thylane marljivo snima kampanje, kako za brendove poput L’Oreala tako i za vlastitu modnu marku No Smile Clothing, a ovih dana svjetlo dana ugledala je njezina modna suradnja s poznatim francuskim brendom donjeg rublja Etam.

Na društvenim mrežama i stranici brenda otkrivena je kampanja s Thylane u glavnoj ulozi, a nekad najljepša djevojčica na svijetu u njoj je zablistala poziravši u različitim modelima kupaćih kostima s vlastitim potpisom.