FASHION GURU

Što se dogodilo s ovim balonom na Sanji Musić Milanović? Pojela ju je ogromna bluza, a nadam se da će uskoro i s frizurom nešto napraviti

  • 13.07.2020 u 13:37

  • Bionic
    Reading

    Na svečanom otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara pojavio se i predsjednik Zoran Milanović u društvu supruge, čiji stajling nije mogao proći nezamijećeno. Prva dama nosila je popularne espadrile na punu petu, praktičan i udoban izbor ljetne obuće, no modni kiks je napravila s predimenzioniranom bluzom koje nije bila najsretniji izbor na efektnu crno-bijelu suknju

    Drago mi je da smo nakon pet godina dobili prvu damu jer ipak će biti zanimljivija, barem što se tiče mode, a i budimo realni ljepše je vidjeti jednu skladnu i uspješnu ženu nego korpulentnog muškarca koji poput svoje supruge nije baš s modom na 'ti'.

    Kada pogledamo ovaj stajling prve dame, reklo bi se da ni ona nije baš s modom na 'ti', ali znamo da se inače odijeva sasvim pristojno. Tako da ne razumijem što se dogodilo s ovim balonom kojeg nosi.

    Vani je već debelo ljeto i temperature su lude, ali ne, gospođa Milanović je odlučila staviti duge rukave i zakopčati se do grla. Ogromna, oversize bluza definitivno ju je pojela i nije ostavila efekt koji je htjela.

    Koliko znamo ona ima vitku figuru, ali ova bluza bi bila taman i za gospodina Kitarovića. Suknja je zanimljiva i baš zato što je ona već dovoljno efektna sama po sebi, gornji dio je trebao biti jednostavniji i manje upadljiv, pa bi i suknja došla još više od izražaja.

    Nadam se da će uskoro i s frizurom nešto napraviti.

    • +39
    Otvorenje 71. Dubrovačkih ljetnih igara Izvor: Cropix / Autor: Tonci PLazibat / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.