PREMIJERA 'BEZ IMENA'

Raspoloženi Zrinka i Hrvoje proslavili kumstvo

25.01.2011 u 21:46

Bionic
Reading

Premijeru novog filma Caryja Fukunage 'Sin nombre' ili u prijevodu 'Bez imena', u sklopu CineFesta u Branimir centru, nisu propustili Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić

Raspoloženi i oboje u casual izdanju – Zrinka u trapericama, a Hrvoje u smeđim tonovima - izgledali su opušteno i mladenački. Premijera meksičko-američkog filma o sudbinama emigranata zaintrigirala je i poznatog glumca Gorana Grgića.

Inače, film progovara o imigrantima koji se iz Centralne Amerike preko Meksika pokušavaju domoći SAD-a. Za razliku od meksičkih imigranata o kojima se puno priča, ovi su pak ljudi (iako u dvostruko težoj situaciji) nedovoljno prepoznati u javnosti.

Senzibilnu i poetičnu, a opet politički aktualnu priču prepoznao je filmski festival Sundance gdje je film dobio nagrade za režiju i fotografiju. Film su producirali poznati glumci Diego Luna i Gael Garcia Bernal

Nakon što je Zrinka Cvitešić bila kuma premijeri filma 'Još jedna godina', njen dragi Hrvoje Rupčić prihvatio se kumstva premijere 'Bez imena', a dobro raspoloženje, unatoč mračnoj temi filma, nisu krili.