SVI SU GLEDALI U NJU

Raskošne obline jedva je ukrotila, ali ne i opaki dekolte

13.12.2016 u 10:00

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Iako je gala događanje magazina Sports Illustrated trebalo biti usmjereno na uspješne sportaše, plus size ljepotica Ashley Graham uspjela je ukrasti šou u minijaturnoj haljini presvučenoj sjajnim ljuskicama

Nakon što je ušla u povijest kao prva plus size ljepotica na naslovnici magazina Sports Illustrated, Ashley Graham stekla je svjetsku prepoznatljivost.

Ova slavna ljepotica raskošnih oblina, svojom pojavom tako je uveličala dodjelu nagrada najboljim sportašima godine u režiji Sports Illustrateda - magazina koji ju je vinuo u zvjezdane visine.

Na njujorškom crvenom tepihu, Ashley se pojavila u dvobojnoj haljini do koljena s kojom je i ovog puta naglasila prepoznatljivu figuru. Haljinu izražajnog dekoltea ukrašavalo je mnoštvo presijavajućih ljuskica u crnoj i rozoj boji tvoreći ombre efekt po sredini kreacije.

Seksepilan izgled na crvenom tepihu Ashley je zaokružila jednostavnim crnim štiklama s potpisom Stuarta Weitzmana i visećim naušnicama koje su obogatile cjelokupnu kombinaciju i frizuru u valovitoj formi.

Crvenim tepihom ova 28-godišnja plus size ljepotica prošetala se u društvu supruga, filmaša Justina Ervina

#ashleygraham @theashleygraham

Fotografiju objavljuje ASHLEY GRAHAM Fan page ?? (@ashley_grahammm)