S PRADINIM POTPISOM

Raskošna kreacija: Udala se poznata holivudska stilistica, a njezina bajkovita vjenčanica sve je očarala

07.04.2022 u 15:29

Bionic
Reading

Nakon što je u nekoliko navrata odgodila vjenčanje, holivudska stilistica Micaela Erlanger s partnerom Williamom 'Macom' Osborneom napokon je uplovila u bračnu luku, a na njezino raskošno vječanje u Miamiju nije ostala imuna niti modna biblija Vogue

Godine 2016. tijekom njujorškoga Tjedna mode, slavna holivudska stilistica Micaela Erlanger i William ‘Mac’ Osborne otišli su na spoj naslijepo koji je organizirala njihova zajednička prijateljica Savannah Engel. Tri mjeseca kasnije William se uselio u njezin stan, a 2018. iznenadio ju je prosidbom na plaži Sammy's u East Hamptonu.

Prvobitno je njihovo vjenčanje trebalo biti održano u New Yorku u jesen 2020., no zbog pandemije sve su premjestili na listopad iduće godine. Kako se pandemijska neizvjesnost nastavila, Micaela i Mac odlučili su da će biti najlakše pobjeći, što su učinili odlaskom na otok Svetog Barolomeja u kolovozu 2021. Zatim su sletjeli u Miami , grad u koji su se preselili tijekom COVID-a u travnju 2022., a koji je postao službenom lokacijom njihovog raskošnog vjenčanja.

Planiranje trodnevnog vikend vjenčanja za poznatu stilisticu i njezinog partnera predstavljalo je veliki izazov u doba globalne pandemije, no kako je otkrila u razgovoru za Vogue, imala je dovoljno vremena da isplanira svaki detalj, pa tako i onih vezanih za modna izdanja na proslavi svoje ljubavi. 

‘Surađivala sam s dizajnericom Jennifer Behr na izradi dodataka za kosu, a uspjela sam pribaviti nevjerojatna dva komada iz Versaceove arhive. Prvi je bio haljina kakvu je J.Lo proslavila i koja je djelovala vrlo prikladno za Miami. Sljedeći dan na zabavi sa djeverušama nosila sam Versace haljinu koju je Kate Moss nosila na reviji u jesen 1994. godine’, otkrila je.

Na probnoj večeri nosila je haljinu od organze koju je samo za nju stvorio poznati talijanski dvojac Dolce & Gabbana, da bi kasnije osvanula u svilenoj haljini cvjetnoga veza iz haute couture kolekcije Christiana Diora, a zatim se presbukla u komad iz 50-ih godina s potpisom ove francuske kuće. ‘Uparila sam ga sa savršenim hlačama koje mi je napravio moj prijatelj Christian Siriano’, dodala je.

Kada se zaručila 2016. godine, znala je da želi odjenuti nešto stvarno posebno. ‘Kao stilistica slavnih imala sam zadovoljstvo raditi s toliko brendova tijekom godina, ali Prada i njezin tim zauzimaju vrlo posebno mjesto u mom srcu. S obzirom na pandemiju, blisko smo surađivali više od tri godine na dizajnu moje couture vjenčanice, haljine za prijem gostiju i after party.  Letjela sam amo-tamo u Milano na provjeru i najbolje se provela u suradnji s njima. Pradin tim učinio je sve kako bi moji snovi postali stvarnost', priznala je,

Haljina je izrađena od svilenog georgettea boje bjelokosti s ručno rađenom draperijom ukrašenom cvjetnim motivom đurđica od kristala i perli. Unutar haljine i Macovog smokinga, inicijali para bili su izvezeni zlatnim koncem i ukrašeni biserima iz vjenčanice Micaeline praprabake, koja datira iz 1900. godine.