SUDBONOSNO DA

Raskošna kreacija s romantičnim detaljem: Evo u kakvoj se bajkovitoj vjenčanici udala nećakinja modnog mogula

22.09.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Charlotte Fournet, lijepa nećakinja Francoisa Pinaulta, vlasnika modnog imperija Kering i supruga Salme Hayek, izgovorila je sudbonosno 'da' u Veneciji

Sezona vjenčanja je u punom jeku, a nakon što je veliko zanimanje izazvala svadba belgijske princeze Marije Laure, u Veneciji se udala lijepa Charlotte Fournet.

Zgodna 33-godišnja brineta i njezin odabranik Pierre Pozzo zakleli su se na vječnu ljubav u crkvi Rio di Ca 'Foscari, u koju je mladenka stigla tradicionalnim venecijanskim taksi čamcem.

Raskošnu dugu vjenčanicu klasičnog dizajna u kombinaciji s ogrtačem od čipke, Charlotte je upotpunila elegantnom punđom i nenametljivim make upom, dok je mladoženja nosio elegantno odijelo.

  • +18
Vjenčanje Charlotte Fournet i Pierrea Pozza Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovo VIP vjenčanje privuklo je velik broj poznatih uzvanika, između ostalih Francoisa Pinaulta, vlasnika modnog imperija Kering, jer je Charlotte njegova nećakinja i upraviteljica zbirke Pinault.

Par je vjenčao Jean Michelle di Falco Leandri, pariški biskup, inače veliki prijatelj obitelji Pinault.

Inače, Francois i Salma ovoga su puta poveli i svoju kćer, jedinicu Valentinu, a vjenčanju su nazočila i Pinaultova djeca iz prvog braka.