'JESEN NA KNEŽIJI'

Radnice Kamenskog predstavljaju novu modnu kolekciju

28.09.2016 u 15:47

Bionic
Reading

Da je početak jeseni idealan za provesti vrijeme vani vrlo dobro znaju stanovnici zagrebačkog kvarta Knežija. Tradicionalno, jedan od tih dana rezerviran je za dan kvarta i manifestaciju pod nazivom 'Jesen na Knežiji' koja će,ovog puta, uz kulturno-umjetnički program i lokalnu gastro ponudu, predstavitii i jesensku kolekciju radnica Kamenskog

Park kod Doma kulture Knežija lokacija je na kojoj će se 1. listopada tijekom cijeloga dana predstavljati kvartovski vrtići, škole, udruge i klubovi, ali i obrtnici zahvaljujući kojima će se posjetiteljima dijeliti palačinke i med.

Dopodnevni program pretežno je namijenjen djeci. Radionicom 'Fotografi u praksi - Izrada digitalne priče' Centar za kulturu Trešnjevka će predstaviti novi projekt 'Multimedijska akademija'. Besplatne radionice, sportski poligon i mali ZOO samo su dio sadržaja za djecu. Popodne, uz plesne i glazbene nastupe, posjetiteljima će modnom revijom kolekciju 'Jesen na Knežiji' predstaviti radnice Kamenskoga koje su nedavno obilježile šestu godinu od početka borbe za vlastita prava.

'Jesen na Knežiji' jedna je u nizu manifestacija unutar programa CeKaTe u kvARTu čiji cilj je izravno potaknuti upoznavanje lokalne kulturne ponude i dijalog s kvartovskim vijećnicima. Tako je i ovog puta organiziran razgovor s vijećnicima Mjesnog odbora Knežija i vijećnicima Vijeća gradske četvrti Trešnjevka jug, tijekom kojega će građani moći postaviti pitanja vezana za uređenje kvarta.

Više informacija o programu pronađite na stranicama CeKaTe-a.

445360,446262,446046,446052