kraljica maxima

Prvo je pažnju privukao kaput koji pristaje baš svakome, a onda je otkrila fantastične hlače

21.12.2023 u 15:20

  • +7

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: UTRECHT ROBIN/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

S približavanjem blagdana nizozemska kraljica Maxima ima pun raspored, a na svakom zadatku prati je odličan stajling. Ovog puta oduševila je odličnim kaputom i još boljim hlačama

Nizozemska kraljica Maxima tijekom radnog posjeta HoutWerku, zgradi koja pruža smještaj tvrtkama iz kružnog i digitalnog sektora, pokazala je odličan stilski izbor.

Ovom prilikom odrekla se živih boja koje karakteriziraju njezin stil i odlučila se za kombinaciju u neutralnim tonovima uz sive hlače širokog kroja i visokog struka te košulju dugih rukava te Balmuir šal oko vrata, oboje u prljavo bijeloj boji. Kako bi se zaštitila od hladnoće, nizozemska Máxima dodala je dugi kaput u wrap stilu u istoj nijansi koji, zahvaljujući odgovarajućem remenu karakterističnom za ovaj model, uspijeva stilizirati siluetu.

U prvom planu upravo se našao kaput bijele boje. Dizajn španjolskog brenda Massimo Dutti posljednjih je godina postao jedan od kraljičinih favorita zahvaljujući sposobnosti prilagođavanja svakoj silueti. Wrap kaput s remenom u struku, topao i laskav, postao jedan od najvećih saveznika tijekom zimskih mjeseci.

No, kada je skinula kaput Maxima je otkrila još jedan stilski adut svoje modne kombinacije. Pažnju su odmah privukle hlače istaknuto širokih nogavica, visokog i naglašenog struka s estetskim naborima. Vrlo laskave i tako chic, ovakav model hlača jedan je od najvećih trendova sezone. Vrlo laskave nosive su u brojnom prilikama, a odlično spajaju želju za udobnošću i elegancijom.

Kraljica je stajling upotpunila s jednako chic dodacima – Gianvito Rossi gležnjačama visokih potpetica te Susan Gail vinatge torbicom.

  • +9
Sive hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo