U MODNOM KLASIKU

Prvi put nakon poroda Meghan Markle zablistala na crvenom tepihu

15.07.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Londonsku premijeru iščekivanog Disneyjeva hita 'Kralj Lavova' nisu željela propustiti brojna poznata imena uključujući 37- godišnju Vojvotkinju od Sussexa, Meghan Markle, koja je navedeno događanje odlučila iskoristiti za premijerno pojavljivanje na crvenom tepihu nakon rođenja sina Archieja u svibnju

Nakon što je javnost nedavno iznenadila pojavom na tribinama teniskog turnira Wimbledon, bivša američka glumica Meghan Markle, koja se trenutno nalazi na porodiljnom dopustu, ne odustaje od javnih pojavljivanja.

Svečana premijera Disneyjeva hita 'Kralj lavova' , održana na londonskom trgu Leicester, bila je dovoljan povod za njezino premijerno pojavljivanje na crvenom tepihu nakon rođenja sina Archieja početkom svibnja.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U društvu britanskog princa Harryja, vojvotkinja od Sussexa plijenila je pozornost u modnom klasiku u znaku male crne haljine. Za hod na crvenom tepihu i konačno upoznavanje sa slavnom obožavateljicom Beyonce, Meghan je odabrala kreaciju s potpisom slavnoga tajvansko-kanadskog dizajnera Jasona Wua.

S prozirnim rukavima od tila i suknjom A-kroja, spomenuta haljina u prodaji se nalazi po cijeni od gotovo 29 tisuća kuna, a skupocjen dojam kombinacije Meghan je dodatno podebljala komadima u znaku crne, satenske torbice Gucci u vrijednosti od 14 tisuća kuna uz Aquazzurine sling back cipele s detaljem cirkona, čija cijena iznosi 5300 kuna.

Svečano izdanje kreirano za premijerno pojavljivanje na crvenom tepihu, Meghan je kompletirala crnim, dijamantnim naušnicama grčkog brenda nakita Nikos Koulis uz decentan make-up i klasičnu frizuru punđe.

Vojvotkinja od Sussexa poznata je po ljubavi prema dizajnerskim komadima koje u odnosu na šogoricu Kate Middleton rijetko nosi dvaput na kraljevskim angažmanima. Prema navodima britanskih medija njezina trudnička garderoba iznosila je više od pola milijuna funti, a njezinu financijsku vrijednost dodatno je podebljala dekadentnim nakitom.

  • +8
Meghan Markle - svi stajlinzi iz Maroka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia