KAKAV USPJEH!

Prva plus size Hrvatica osvojila Pariz

07.05.2016 u 15:12

Bionic
Reading

Nakon što se o njoj pisalo i u talijanskom Vogeu, prva hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer ima još jedan veliki razlog za slavlje

Lucija Lugomer pohvalila se na društvenim mrežama kako se svi njeni snovi ostvaruju jer je potpisala ugovor s Baker Model Management agencijom.

Mlada manekenka objavila je Facebook status agencije za koju počinje raditi. Oni su objavili njenu fotografiju te joj poželjeli dobrodošlicu kao prvoj ljepotici koje nije iz Amerike i napisali da je iz Hrvatske.

Kako nam je nedavno rekla, Lucija se veseli svim novim izazovima te je spremna za osvajanje svijeta, a ove lijepe vijesti dokazuju da je i svijet spreman za nju.


Kako kaže 22-godišnja Lucija, u svijetu modelinga se našla sasvim 'slučajno', ne razmišljajući previše o rezultatima.'Ukratko, bila sam članica jedne agencije, nisam dobila nikakav posao godinu dana, raskinula ugovor i odlučila otići baš u modnu agenciju. Nisam egotriper, ali sve uspjehe pripisujem isključivo sebi. Ovo govorim zato što mi se jako puno žena javlja i pita kako biti model. Nije to tako jednostavno: otići u agenciju i ti si model... nope! Treba biti karizmatičan, karakter je ono s čime se ljudi najbolje poistovjećuju. Treba znati slušati. Iskreno, ni ja sama ne znam odgovor jer su kod svakoga pravila drukčija. Znati s medijima i u potpunosti se držati onoga što predstavljaš, a i imati malo sreće u svemu tome nije na odmet. Šturo i iskreno. Mediji su me prepoznali i evo me!' priznaje Lucija.