CARMEN GIMENO

Prugice i cvijeće? Da, 50 plus modna ikona dobro zna kako kombinirati te uzorke

23.05.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Lakoća s kojom španjolska modna ikona Carmen Gimeno samo niže genijalna modna izdanja je zadivljujuća

Ako je netko svladao modne lekcije velikom brzinom, onda je to kreativna Španjolka Carmen Gimeno, jedna od najpopularnijih 50 plus modnih ikona čiji je profil na Instagramu neiscrpan izvor inspirativnih stajlinga.

Ako ponekad ne znate što biste odjenuli, Carmen uvijek ima pregršt dobrih ideja koje brišu godine i možete ih nositi u brojnim prigodama.

Osim toga, instagramski profil ove sjedokose pedeset plus modne ikone najbolje dokazuje to da za odlične modne kombinacije nije nužno potrošiti pravo bogatstvo.

Sjedokosa influencerica iz Bilbaa ponovno je osmislila nevjerojatno efektan proljetni stajling koji nije teško kopirati jer uključuje komade koje svi imamo u svojoj garderobi.

  • +15
Najbolje traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Majica na pruge odlično je rješenje za toplije mjesece, a Carmen ju je s puno stila spojila s elegantnim tamnim traperica širih nogavica, udobnim bež tenisicama i cool ogrtačem nadahnutim dizajnom kaftana s potpisom Zare, i to pomalo neočekivanog cvjetnog uzorka.

odlična izdanja

Glamura nije nedostajalo: Pogledajte najljepše haljine do sada viđene u Cannesu

Pogledaj galeriju

I ova dva uzorka sjedokosa modna influencerica odlično je spojila te je ovaj stajling, za koji je dobila samo brojne pohvale, podignula divnom torbom od rafije s potpisom španjolskog brenda Piel De Mar.

Ovaj razigrani stajling nadogradila je omiljenim sunčanim naočalama retro stila i crvenim ružem, a uslijedili su bezbrojni komplimenti na račun njezinog looka.