NAGRADNJAČA

Provedite odmor iz snova u Spa & Golf Resortu Sveti Martin

29.03.2010 u 12:00

Bionic
Reading

U suradnji sa Spa & Golf Resortom Sveti Martin, tportal.hr osigurao je za jednog svog posjetitelja opuštajući uskrsni vikend u jednom od najboljih mjesta za odmor u Hrvatskoj

Dakle, ukoliko pronađete zadanu temu, konkurirat ćete za odlazak na vikend za dvije osobe u luksuznim apartmanima Regina na bazi polupansiona 3. i 4. travnja. Ako imate dijete do četiri godine, tada je za njega smještaj besplatan, a ljubazno osoblje pobrinulo se da ni vašem mališanu ne bude dosadno, pa je pripremljena i zabava u vidu uskrsnih radionica za djecu.

U Spa & Golf Resortu Sveti Martin će vas dočekati i piće dobrodošlice, točnije koktel Uskrsno jaje i tradicionalna uskrsna košarica, a u nedjelju, nakon bogatog i svečanog obiteljskog uskrsnog doručka, za vas su ondje pripremili i lijep izlet u prirodu.

Jasno, osim svega navedenoga, moći ćete potpuno besplatno koristiti sve kapacitete bazena napunjenog termalnim vodama te manjih bazena s hidromasažnim mlaznicama, a u subotu navečer imat ćete priliku i za romantični noćno kupanje. Parking je osiguran i besplatan.

U odmoru iz snova u Toplicama Sveti Martin uživat će Zoran Pajić.