BRUCE I KRIS

Propalom braku su dali još jednu šansu?

03.04.2014 u 14:14

Bionic
Reading

Iako su se rastali nakon 22 godine braka, Bruce i Kris izgledaju kao da opet uživaju zajedno

'Trenutačno ne živimo zajedno i jako smo sretni, sretniji nego što smo bili prije. Unatoč svemu, uvijek ćemo voljeti i neizmjerno poštovati jedno drugo. Zauvijek ćemo ostati najbolji prijatelji, a obitelj će nam i dalje biti na prvom mjestu', rekli su priopćenju povodom razvoda Kris i Bruce Jenner.


Par je 21. travnja 2013. proslavio 22. godišnjicu braka, ali onda su odlučili da svatko ide svojim putem. S obzirom da zajedno imaju dvoje djece, kćeri Kendall i Kylie, Bruce i Kris se druže.

Izvori bliski paru kažu da je veza Brucea i Kris Jenner krenula nizbrdo nakon vrućeg kućnog videa Kim Kardashian. Obitelj je dobila svoj reality show, a Kris je počela samouvjereno nositi hlače u obitelji te je sve vodila sama.

'Bruce je izgubio pravo glasa i Kris ga više nije pitala za mišljenje. Nekad je znao spomenuti da ga to muči, ali uglavnom nije ništa govorio. Kris je radila sve što joj je odgovaralo', dodao je izvor, siguran u to da je Kris vukla sve konce, a Brucea se nije ništa pitalo.

Tako su se u zračnoj luci LAX držali za ruke, a mnogi su pomislili da su si možda dali još jednu šansu, jer kad su zajedno, jako su sretni.