MODNI FAVORITI

Pronašli smo trendi jakne koje ćete obožavati ove jeseni

15.09.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Još pokoji dan rujna dijeli nas od dolaska jeseni, a s njom i hladnijih dana. To znači da je vrijeme za promjenu garderobe. Topiće i lepršave haljinice uskoro ćemo pospremiti na dno ormara i zamijeniti ih nešto toplijom odjećom, a prva pomisao koja vam se u tom trenutku mota po glavi jest - 'treba mi nova jakna!'. Evo nekoliko trendi modela koji će obilježiti nadolazeću sezonu

Predimenzionirana vesta, omiljene skinny traperice i gležnjače ne mogu tvoriti potpuni stajling bez trendi jakne koja će nas grijati narednih mjeseci. Izbora je uistinu mnogo, počevši od poslovnih sakoa, cool bomber jakni, traper ili kožnih jakni, pa sve do toplih teddy modela i jakni s dodatkom ovčje vune na ovratniku.

Ono što ove jeseni svakako trebate imati u svom ormaru je kvalitetan sako koji pristaje uz sve što vam padne na pamet i u trenu podiže odjevnu kombinaciju. Velika modna novost sezone je samt - vraća se na velika vrata. Ako već niste pronašli odgovarajući sako, svakako zavirite u našu galeriju s ponudom ovogodišnjih sakoa koji su nas oduševili.

  • +100
Sakoi za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako bismo trebali izdvojiti jedan jesenski must have komad koji se isplati imati u ormaru, onda bi to svakako bila kožna jakna. Jakna od prave kože isplativa je investicija jer nikada ne izlazi iz mode, no vrlo dobro znamo da high street trgovine u svojoj ponudi nude pregršt modela od umjetne kože koji su jednako tako odlične kvalitete.

Osim toga, crna kožna jakna pristaje uz gotovo sve što vam padne na pamet, a posebno uz kaubojske čizmice, ove sezone trend broj jedan na modnoj sceni. S obzirom na to da će ove sezone veliki povratak na modnu scenu doživjeti resice i puf rukavi, potražite jaknu od brušene kože s resicama koja će osvježiti svaki vaš stajling.

Traper je jedan od trendova koji nikad ne izlazi iz mode. Jedne godine je popularniji, druge godine malo manje, no uvijek je prisutan i dobrodošao. Traper jakne odlične su za prijelazna razdoblja jer se vrlo lako kombiniraju i super izgledaju čak i kada se zavežu oko struka, stoga ih je uvijek dobro imati u ormaru. Kraće modele kombinirajte s haljinama, a duge modele ravnog kroja s trapericama i majicom kao ležerniju, sportsku varijantu.

I ove godine bit će popularne jakne s dodatkom ovčje vune na ovratniku, za kojima su prošle sezone ludovale sve trendseterice, a jakne koje će ove sezone biti najtraženije s dolaskom zimskih dana definitivno su debeli skafanderi, što smo imali prilike vidjeti na predstavljanju jesensko/zimske kolekcije modnih kuća Alexander McQueen i Sacai, kao i predimenzionirane parke koje su najavili Balenciaga i Maison Margiela.

Zavirite u galeriju i potražite idealnu jaknu kojom ćete začiniti tmurne jesenske dane.

  • +45
Jakne kojima ćete začiniti tmurne jesenske dane Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije