HIGH STREET MODEL

Pronašli smo traperice koje su ispunile sva naša očekivanja

25.03.2021 u 08:42

Bionic
Reading

Svima omiljene traperice neizostavan su dio garderobe svake žene (ali i muškarca). Pristaju uz apsolutno sve što možemo zamisliti i odlično se uklapaju u stajlinge za sve prigode, od ureda do gradske špice. Baš zato svako toliko volimo obnoviti kolekciju novim modelom, a sigurni smo kako je slična priča i kod vas. Nedavno smo na policama trgovine & Other Stories pronašli model koji savršeno pristaje baš svakoj figuri i koji će zasigurno ispuniti sva vaša očekivanja

Iako su brojne dame prigrlile trend udobnih odjevnih komada uslijed globalne pandemije, potražnja za trapericama i komadima od denima u stalnom je porastu od početka nove kalendarske godine.

Potražnja za trapericama i denim komadima općenito od početka siječnja porasla je za 23 posto prema podacima modne tražilice Lyst, a ženski kupci u prosjeku pretražuju ponudu traperica na internetskim trgovinama dvostruko više od muškaraca.

Da modeli skinny traperica više nisu najomiljeniji odabir zaljubljenica u modu, posljednjih sezona dovoljno govori popularnost nešto širih inačica retro estetike koje podjednako dominiraju policama trgovina i stajlinzima modnih ovisnica.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Model kojim ne možete pogriješiti su traperice visokog struka i ravno rezanih nogavica, jer laskaju baš svakoj figuri, izdužuju noge i skrivaju nedostatke. Vaš izbor bit će tim bolji, ukoliko odaberete traperice tamnoplave boje. Za razliku od svijetlog trapera koji vizualno širi bokove i bedra, tamni traper laska figuri.

Ovaj opis najbolje odgovara vintage trapericama koje su nekad nosile naše mame, no dobre traperice vintage izgleda možete pronaći i u pojedinim high street trgovinama, a jedan genijalan model nedavno smo pronašli na stranici brenda & Other Stories koji, na svu sreću, dostavlja u Hrvatsku.

Od svih traperica s potpisom brenda & Other Stories, najveću popularnost trenutno uživaju dva modela: Keeper i Favorite. Urednica na portalu Glamour, Joy Montgomery, nedavno je testirala traperice Keeper i evo što je imala reći o njima.

'Čula sam puno dobrih stvari o & Other Stories traperu. Međutim, iz nekog razloga, nikad se nisam usudila kupiti njihove traperice. Nedavno sam isprobala model 'Keeper' crop nogavica - klasičan model ravnih nogavica koji se pri dnu lagano sužava i savršeno 'grli' struk. Odlučila sam se za svoju uobičajenu veličinu, W28, i mogu potvrditi da odgovaraju standardu, ali traper je prilično krut, pa to imajte na umu ako preferirate modele s elastinom. Također imaju kopčanje na gumbe - lijep i suptilan detalj koji ove traperice čini idealnim odabirom ako ciljate na stil 90-ih', komentirala je Montgomery.