POVRATAK OTPISANIH

Dominiraju ponudom trgovina: Traperice u boji mogle bi postati veliki proljetni trend

24.03.2021 u 06:33

Bionic
Reading

Gotovo svake sezone svjedočimo nekim novim trendovima kada je riječ o bezvremenskim trapericama, a sudeći po pristiglim dizajnerskim kolekcijama, kao i stajlinzima modnih ovisnica s Instagrama, novu sezonu proljeće/ljeto uvjerljivo će obilježiti traperice u boji

Među trapericama koje će biti trend ove sezone ističu se modeli visokog struka (savršeni za produljenje nogu i stiliziranje siluete), trapezice, modeli ravnog kroja, poderane traperice u maniri 90-ih i verzije koje dužinom nogavice stavljaju gležnjeve u prvi plan. Uz navedene siluete traperica, u narednim mjesecima velikim trendom postat će obojeni modeli koji se kreću od pastelnih tonova do najživljih boja.

  • +9
Traperice u boji Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Jorgovan ljubičasta, zelena, žuta, ružičasta ... traperice u boji nameću se kao veliki hit koji će dominirati modnom scenom u narednim mjesecima. Potvrdile su to i nadolazeće kolekcije renomiranih dizajnerskih brendova poput Chanela, Isabel Marant i Alberte Ferretti, kao i omiljeni španjolski high street brend Zara koji je nedavno predstavio svoju kolekciju traperica u boji.

Ako se želite pridružiti najsmjelijem trendu ovog proljeća, inspirirajte se stajlinzima poznatih zaljubljenica u modu, a u galeriji pronađite idealan model traperica u boji koje će nesumnjivo obilježiti novu sezonu proljeće/ljeto.

Street style inspiracija: Kako nositi trendi traperice u boji