ODUŠEVIT ĆE VAS

Ovaj će vam trik olakšati svakodnevicu i napraviti mjesta u ormaru: Najbolji način za slaganje majica, tajica i traperica

22.03.2021 u 14:35

Bionic
Reading

Slaganje odjeće mnogima je, uz peglanje, najčešće najzamorniji kućanski posao koji uvijek ostavljamo 'za sutra'. No, uz pomoć ovog trika slaganje odjeće postat će vaša omiljena rutina, a odjeća se više neće gužvati i rastvarati svaki put kad posegnete rukom u ormar

Stručnjakinja za čišćenje i pospremanje doma, poznata po svom Instagram imenu Mrs D's Cleaning Reviews, podijelila je sa svojim pratiteljima video u kojem detaljno objašnjava kako složiti majice, tajice i traperice uz pomoć trika sa 'džepom'. Ovaj je koristan video snimila nakon što je dobila hrpu pitanja - 'Kako slaže odjeću?', a postupak je zapravo vrlo jednostavan.

Jednom kada svladate ovu tehniku, svakodnevica će vam biti puno lakša, a i vaš ormar će izgledati puno urednije i organiziranije, prvenstveno zbog toga što ćete dobiti više mjesta te će sve majice i hlače biti jednake veličine.

'Nisam mogla vjerovati koliko sam dobila zahtjeva za snimanje videa u kojem bih objasnila kako slažem svoju odjeću. Hvala vam na tome' poručila je ranije Mrs. D. i potom ispunila obećanje koje dala svojim vjernim pratiteljima.

Zahvaljujući ovom načinu slaganja odjeće, majice i traperice bez problema ćete moći držati i u ladicama. Obzirom da je ovako složena odjeća pravokutnog oblika, ona je slaže u kutije/košare za pohranu odjeće, a potom u ladice, no jednako tako ih možete posložiti i u ormar.

U videu pogledajte kako složiti potkošulje, majice, tajice i traperice.