Ove godine iznenadite s najslađim božićnim darovima

Pronašli smo najbolje božićne pakete

22.12.2020 u 11:23

Bionic
Reading

Božić nam je pred vratima, a iako smo u lockdownu, božićna ludnica i kupovina niti ove godine nije stala. No, ono što je drugačije od prijašnjih godina jest da se u blagdanskom shoppingu ne gurate s ljudima, ne čekate u redu za blagajnu, niti trčite po gradu u posljednji trenutak jer ste nešto zaboravili kupiti

Ove godine iz udobnosti svog doma možete kupiti najbolje i najslađe božićne darove na www.delmerion.hr.

Kožu uvijek treba njegovati, a posebno zimi i tijekom stresnog perioda, a upravo iz tog razloga APIVITA i Dr.BRANDT skincare pripremili su nekoliko setova limited edition samo za vas.

APIVITA Aqua Beelicious set sadrži micelarnu vodu ili black detox gel za čišćenje lica savršen je i za mlade djevojke, čak i tinejdžerice jer čistoj i hidratizirajnoj koži svi trebaju težiti. Za one koji žele anti age njegu, We Beautifu You Rich ili Light set sadrži tri proizvoda, Wine Elixir bogatu ili laganu kremu, Wine Elixir obnavljajuću noćnu kremu te 3u1 mlijeko za čišćenje lica, a Queen Bee set s bogatom kremom i Queen Bee kremom za područje oko očiju stvoren je za zrelu kožu.

No, ako niste sigurni koji set za lice odabrati, tu je i Nature's Greetings set koji sadrži Tonic Mountain Tea gel za tuširanje, šampon za svakodnevno pranje kose i black detox gel za čišćenje lica te Holly Jolly Treats sa šamponom za sjaj i revitalizaciju kose, Pure Jasmine gelom za tuširanje i mlijekom za tijelo.

Ukoliko ste u potrazi za poklonima kao malim znakom pažnje, nikako nećete pogriješiti s Happy Hands&Merry Kisses koji sadrže kreme za ruke i balzame za usne.

S druge strane, ako ste zaljubljenik u selektivnu kozmetiku i dermokozmetičku kozmetiku, Dr.BRANDT skincare setovi oduševit će sve one koji žele vidjeti trenutni efekt na svom licu.

Set 2020 Skincare Wishlist sastoji se od primera za matiranje i sužavanje pora, mini kreme s hijaluronskom kiselinom i mini mikrodermoabrazijom te od kreme protiv bora. Set 2020 Festive and Flawless razveselit će nekoga s primerom za matiranje i sužavanje pora, mini hijaluronskom kremom i mikrodermoabrazijom te kremom protiv podbuhlosti i tamnih podočnjaka.