ZABLISTAJTE POPUT PEPELJUGE

Pronašli smo cipele kao stvorene za izlaske, u kojima nećete ostati neprimijećeni

15.12.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Sve je bliže sezona božićnih domjenaka i partyja te dugo iščekivana novogodišnja noć za koju se mnoge žene pripremaju danima, pa i tjednima. Osim upečatljive haljine u kojoj ćete biti glavna zvijezda večeri, neizostavan modni dodatak o kojem morate voditi računa su cipele, a mi smo pronašli najefektnije štikle koje će savršeno zaokružiti vaš glamurozni stajling

Čak i ako niste jedna od onih žena koje vole biti u centru pažnje, novogodišnja noć i božićni domjenci idealna su prilika za to da zablistate punim sjajem, pronađete muškarca svog života ili ostavite dobar dojam na poslodavca. Još kao djecu nas je bajka o Pepeljugi naučila da odgovarajuća cipela čuda čini, pa se nemojte obazirati ako vam netko kaže suprotno.

Haljina je možda u centru pozornosti, ali pogrešna cipela pokvarit će cjelokupan dojam, stoga pomno birajte štiklice u kojima ćete zablistati na blagdanskim zabavama. Ako je ikada bio trenutak da obujete nešto blještavo, onda je to ovaj. Birajte statement modele, klasične crne salonke ukrašene predimenzioniranom kopčom od cirkona ili pak šljokičaste štikle koje je lako primijetiti i iz aviona, svejedno je.

Zavirili smo u neke od popularnih online trgovina i pronašli statement komade za koje mislimo da bi bili odlični za najluđu noć u godini, a na vama je da odaberete svoje favorite u kojima nećete proći neprimijećeno.

  • +36
Štikle koje plijene pažnju kao stvorene su za blagdanske partyje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije