TEŠKO IM JE ODOLJETI

Udobne i chic gležnjače koje obožavaju trendseterice diljem svijeta nikad nisu izgledale bolje

23.11.2018 u 17:58

Bionic
Reading

Otkako su se pojavile na modnoj sceni, kitten pete odjednom su postale 'must have' u ormarima žena diljem svijeta, a najviše ih volimo na gležnjačama, kao i brojne trendseterice. Pronašli smo nekoliko modela idealnih za ove tmurne jesenske dane, a na vama je da odaberete svog favorita

Ove sezone uistinu ima bezbroj trendi modela između kojih možemo birati, no samo su jedne gležnjače istovremeno elegantne, chic i udobne - gležnjače s kitten petom. Omiljene čizmice brojnih trendseterica diljem svijeta nisu bez razloga omiljene. Otkako se pojavila na modnoj sceni, retro kitten peta suvereno vlada ulicama, a ne može joj konkurirati ni block peta koja se u približno isto vrijeme popela na vrh liste trendova.

Zbog male pete i niskog nagiba ove gležnjače blagonaklone su prema našim stopalima i kralježnici, a savršeno pristaju na baš sve što možete zamisliti, od raznoraznih modela traperica do svih dužina suknji i haljina. Ne zaboravite da su ove sezone u modi životinjski printevi i karirani uzorak, kao i bezvremenski jesenski hit - smeđa boja, pa imajte to na umu prije nego se bacite u potragu za savršenim gležnjačama.

Zavirite u galeriju i pronađite za sebe par novih mezimica s kitten petom kojima ćete upotpuniti svoju zimsku garderobu i sjetite se da je danas Crni petak - dan ludih popusta kada cijene vrtoglavo padaju i do 70 posto, pa ako danas nije idealno vrijeme za jedan kvalitetan shopping, onda nije nikad!

  • +13
Gležnjače s kitten petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije