Uzbuđujuća ponuda

Proljetna avantura uvijek započinje od stopala

06.04.2018 u 13:11

Bionic
Reading

Ovu sezonu uvijek dočekamo s uzbuđenjem. Oslobađamo se glomazne obuće, korak postaje lakši i osjećamo da hodamo prema nečem novom. Uzbuđujuća ponuda je pred vama

Već s prvim naznakama proljeća, svi se uznemire, odbace teške stvari u kojima su bili zarobljeni cijele zime i s osmijehom na licu, samopouzdano zakorače u najavljene trendove. Ova sezona uvijek započinje od nogu. Nije čudno vidjeti spoj dugih rukava i razgolićenih nogu, ne samo na ulicama svjetskih metropola, već i kod nas!

Ovoga proljeća možete birati ono što najviše odgovara vašoj osobnosti ili vašem ovogodišnjem raspoloženju, jer je izbor uistinu šarolik – bilo da je riječ o pastelnim bojama koje su apsolutni hit sezone, ili možda salonkama žarkih boja, sigurno nećete pogriješiti! Udobna potpetica 'cipele u špic', jednostavnost, prozirno i golo stopalo koje se nazire kroz bilo koju verziju prozirne obuće koju ste odabrali svakako su glavni naglasci svih svjetskih trendova.

Plave i žute nijanse su apsolutne vladarice ove sezone, a u stopu ih prati i boja fuksije koja svojom pojavom vrišti: 'Proljeće je stiglo'!

Bilo da je vaše njegovano stopalo sexy zadržano prozirnim remenjem uz potplat cipele na visokoj ili pak nižoj prozirnoj potpetici, ukras je to sam po sebi.

Vrhunski. Elegantno. Privlačno. Zaigrano. Moderno. Udobno. Odaberite novi pridjev ovog proljeća: svoja.

Bazzar modni tim je izabrao najpopularnije modele ovog proljeća, uživajte u pregledavanju.