LJETNA SVADBA

Procurio datum vjenčanja Angeline i Brada

13.08.2012 u 10:26

Bionic
Reading

Iako su mediji spekulirali kako će se slavni par vjenčati proteklog vikenda, izvori sugeriraju da bi sudbonosno 'da' mogli izgovoriti krajem ovog tjedna

Pripreme za veliku zabavu u francuskom domu Brada Pitta i Angeline Jolie izazvale su brojne spekulacije kako par potajno priprema vjenčanje ovog vikenda.

No unatoč tome što je ljut na novinare koji opsjedaju luksuzno imanje slavnog para, Mickael Latz, gradonačelnik obližnjeg sela Correns, sada tvrdi da će se vjenčanje vjerojatno održati sljedeće subote, prenosi Daily Mail.

Gradonačelnik je izjavio za Sunday Express: 'To je vjerojatniji datum. Ne postoje planovi za civilno vjenčanje u Corrensu ovog vikenda.'

Bradove i Angeline zaruke otkrivene su još u travnju, kad je par objavio da su se zaručili nakon sedam godina zajedničkog života u kojem imaju šestero djece.

Jučer su posjetitelji tvrdili kako su vidjeli da se u dvorac isporučuje hrana i šampanjac, podignut je veliki bijeli šator, a u 45 milijuna eura vrijedan dvorac Miraval stigli su i Bradovi roditelji, što je izazvalo spekulacije da se par planira vjenčati u tajnosti. Mediji su prenosili kako Brad nagleda pripreme te da su među uzvanicima George Clooney i draguljar Robert Procop koji je za Angelinu izradio 250.000 dolara vrijedan zaručnički prsten.