VOLE GA MELANIA I KATE

Procurilo tko bi mogao dizajnirati vjenčanicu Meghan Markle

09.02.2018 u 11:54

Bionic
Reading

Kraljevsku vjenčanicu buduće vojvotkinje od Sussexa mogao bi dizajnirati francuski dizajner Roland Mouret, a da nije riječ samo o pukim glasinama dao je naslutiti i sam Mouret, inače blizak prijatelj Meghan Markle

'Meghan jako dobro zna što voli i kad radite s njom najvažnija je stvar slušati je i surađivati s njom', izjavio je Mouret za New York Post.

Francuski je dizajner odlučno odbio otkriti išta više na tu temu, ali iz njegove bi se opaske da je 'već rekao previše' moglo iščitati da nije riječ samo o glasinama.

Šogorica Meghan Markle, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, jedno od svojih najseksi izdanja može zahvaliti haljini koju je dizajnirao upravo Roland Mouret.

I američka prva dama Melania Trump ostavila je sve bez daha odjenuvši haljinu francuskog dizajnera prošle godine prilikom prijema južnokorejskog predsjednika Moon Jae-ina i prve dame u Bijeloj kući.

  • +10
Melania Trump u Roland Mouret haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još se jedna američka prva dama odlučila za javno pojavljivanje u odjeći s potpisom Rolanda Moureta. Gostujući nedavno u emisiji Ellen DeGeneres bivša prva dama Michelle Obama odabrala je crne hlače koje je dizajnirao Mouret, a njezi je izbor ugodno iznenadio i njega samoga.

'Da budem iskren, nikad je nisam odijevao dok je bila prva dama pa mi je bilo veliko iznenađenje vidjeti je u tim hlačama koje je nevjerojatno dobro skombinirala s gornjim dijelom', kazao je Mouret i dodao kako strašno voli besprijekorno držanje Michelle Obame.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Mouret dizajnira i parfeme, a za njegov novi miris 'Une Amourette', kojega opisuje kao ženski parfem kojega mogu nositi i muškarci, nadahnula ga je Scarlett Johansson.

'Dan nakon našeg upoznavanja, Scarlett mi je poslala najveći buket cvijeća kakav obično muškarac šalje ženi. Bio sam dirnut time', uz smijeh je otkrio Mouret.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia