NA FRANCUSKOJ RIVIJERI

Procurili detalji raskošnog vjenčanja Tamare Ecclestone

13.06.2013 u 11:39

Bionic
Reading

Kći Slavice i Bernieja Ecclestonea proslavila je vjenčanje skinuvši se u bijeli bikini i zaronivši sa suprugom Jayom Rutlandom u Azurno more. Tamara je rekla 'da' u utorak pred 150 uzvanika u kapelici najluksuznijeg hotela na francuskoj rivijeri. Svadba je bila raskošna, ali opuštena – mladenci su bili domaćini zabave na plaži na kojoj su svi uzvanici bili odjeveni u bijelo

Unatoč tome što je mjesecima najavljivano, vjenčanje Tamare Ecclestone u utorak prošlo je relativno mirno. Međutim svadba je bila sasvim druga priča: 28-godišnja obožavateljica partyja proslavila je u srijedu svoje vjenčanje s Jayom Rutlandom ludom zabavom na plaži, piše Mail Online.

Odjevena samo u bijeli bikini i običan bijeli kaftan - kombinaciju koju je dopunila vjenčanim prstenom - Tamara je proslavila vjenčanje na neobičan način: skakanjem u more na francuskoj rivijeri.

Par se vjenčao u utorak u Grand Hotelu Saint Jean Cap Ferrat pred više od 150 uzvanika, uključujući Jasonona Stathama, Rosie Huntington Whiteley, Seana Conneryja i Nicole Roberts.

Tamara je izgledala presretno zbog svog novog bračnog statusa i plesala je na plaži s gostima prije nego što se došetala do stjenovitog dijela i bacila se s mola u more sa svojim novim mužem. Izgledala je zapanjujuće dobro u bijeloj mini haljini dugih rukava.

Jay, koji se također držao bijelog dress codea u lanenoj košulji i kratkim hlačama, s ponosom je pokazivao svoj vjenčani prsten izrađen od platine s linijom dijamanata na sredini.

Svi su uzvanici bili u bijelim kombinacijama za plažu: bijelim kupaćim kostimima, bijelim košuljama ili lanenim i svilenim haljinama. Tamarina sestra Petra blistala je u dugom bijelom kaftanu sa zlatnim vezom, a majka Slavica odjenula je jednostavnu usku i kratku bijelu haljinu.

Mladenka i uzvanici plesali su na pozornici od bijelih dasaka pored DJ pulta, a šljunčana plaža bila je ukrašena bijelim ležaljkama i cvijećem.

Britanski mediji pišu da je Tamarin otac Bernie Ecclestone potrošio više od pet milijuna kuna na iznajmljivanje 73 sobe u hotelu s pet zvjezdica, jednom od najluksuznijih na francuskoj rivijeri.

Šef Formule 1 potrošio je i 31 milijun kuna za svadbenu zabavu, uključujući 30-minutni vatromet te koncerte Eltona Johna, Lionela Richieja, Calvina Harrisa i Marka Ronsona.

Nakon trodnevnog slavlja mladenci će nastaviti medeni mjesec na jugu Francuske.

Iako detalji o vjenčanici još nisu objavljeni, Tamara je u travnju viđena na krojačkim probama u modnoj kući Vera Wang u New Yorku. Njezina je sestra Petra nosila vjenčanicu Vere Wang na svom vjenčanju 2011.

Petrino je raskošno vjenčanje stajalo više od 105 milijuna kuna i dijelom ga je financirala njezina majka Slavica koja se razvela od Bernieja 2009.