BURAN LJUBAVNI TROKUT

Procurile sočne pikanterije o odnosu Brada, Angie i Jen

02.12.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Nova knjiga o ljubavnom trokutu Angeline, Brada i Jennifer otkriva zbilja sočne detalje koji zvuče prilično šokantno. Autor između ostalog otkriva da Angelina ima temperament jedne kobre i da širi zlobne tračeve o bivšoj suparnici, da je Jennifer imala dva spontana pobačaja, ali i da je Brad, osim Jennifer, varao i Angie

Pisac Ian Halperin, poznat po otkrivanju prljavih detalja iz života slavnih i bogatih, tvrdi da je razgovarao sa 900 izvora o najpoznatijem holivudskom ljubavnom trokutu, a jedan je izvor slavnom paru prognozirao kraj veze već za 18 mjeseci.
Vozač limuzine slavnog para za Angie je rekao da ima temperament kobre. 'Ne mogu zamisliti kako itko želi biti s njom na svakodnevnoj bazi, bez obzira na to koliko ona seksi bila', izjavio je vozač koji sa slavnom glumicom očito nije imao dobra iskustva.

Poznato je da Bradova obitelj više voli Jennifer. 'Razgovarao sam s nekoliko osoba iz Bradove obitelji koje bi bile najsretnije da on već danas prekine s Angie', kaže Halperin. No to nije zato što im seksi glumica djeluje antipatično. 'Oni se boje za Bradovu sigurnost i njegovo dobro', kaže Halperin pa nam ne preostaje drugo nego da se zapitamo koliko je zapravo gadan njezin temperament.

Brad Pitt nije baš najpoželjniji partner kad je iskrenost i vjernost u pitanju. Slavni je glumac ne samo varao Jennifer s Angelinom, već je Angelinu varao sa sudanskom manekenkom Ammom koju je upoznao na dobrotvornoj večeri za Darfur održanoj za vrijem festivala u Cannesu prije dvije godine. No Angie sumnja da mu to nije prvi, a ni zadnji put da je vara.

Zlobne glasine o Jennifer širila je Angelina
Brad i Jen su naveliko uživali u 'marici'. Jedan poznati holivudski novinar rekao je Halperinu da su Brad i Jen dobar dio bračnog života proveli napušeni. A dok bi on u tom stanju bio potpuno opušten i smiren, Jen bi postajala paranoična.

Već se pisalo o tome da Angelinu izluđuje Bradovo uživanje u alkoholu i travijer smatra da na taj način pruža loš primjer djeci. Ako ništa, Angie je barem ovaj put u pravu.

Dugo se već priča o tome kako je brak između Brad i Jen pukao zato što ona nije htjela imati djecu, jer joj je važnija bila karijera. No prema navodima iz Halperinove knjige, to možda ipak nije istina. Nažalost, Jennifer Aniston navodno je imala dva spontana pobačaja dok je bila s Bradom. Prvi put u 2003, a drugi put godinu dana kasnije. Par je čak napravio dječju sobu u svojoj vili na Beverly Hillsu, no nažalost ni tada nije uspjela iznijeti trudnoću do kraja.

Brad i Angelina imaju nekoliko dadilja koje se brinu za njihovo šestero djece, tako da se rijetko kad nalaze u pravoj ulozi roditelja. Izvori kažu da je par zaposlio cijeli odred dadilja koji vodi brigu o djeci dok oni snimaju filmove i putuju po svijetu. Trogodišnja Shiloh jednom je prilikom dadilju nazvala mamom, tvrdi zaposlenik jednog hotela u Londonu gdje par zna odsjesti.
Izvor koji je Halperinu rekao da će se par rastati za godinu i pol tvrdi da zna kako će se to točno i dogoditi. 'Rastat će se sporazumno i prijateljskiimat će dogovor oko skrbništva nad djecom i sve će se provesti na krajnje civiliziran način. Tada će se pojaviti neimenovani prijatelji koji će odavati informacije medijima kako Angelina nije mogla izići na kraj s Bradovim partijanjem, opijanjem i 'duvanjem'.
Angelina je navodno i zlobna tračerica. Glasinu da je Brad napustio Jennifer zato što nije željela imati djecu s njim navodno je proširila Angelina. Izvor povezan s kompanijom 20th Century Fox koja je producirala film 'G. i gđa. Smith' tijekom čijeg su se snimanja Brad i Angie zaljubili to je i potvrdila. 'Angelina je izmislila cijelu tu priču da Jennifer ne želi imati djecu. Bila je uvjerena u to da će se žene koje su je doživljavale kao kučku koja krade tuđe muževe u tom slučaju staviti na njezinu stranu. Navodno je morao Brad urgirati i reći joj da prestane s tim pričama.

Halperinovi izvori su  neimenovani i sve te pikanterije mogu biti izmišljene, a budući da će knjiga uskoro ugledati svjetlo dana, bit će zanimljivo pratiti rasplet događaja.