MRAČNA PROŠLOST

Procurile gole sado-mazo fotke Angeline Jolie

29.07.2010 u 11:56

Bionic
Reading

Iako smo bili sigurni da nas više ništa ne može iznenaditi kad je u pitanju fatalna Angelina Jolie, čini se da je autor njezine neautorizirane biografije iskopao kojekakve kontroverzne fotografije, na kojima između ostalog gotovo gola i vidno omamljena pozira u SM pozama

Činilo se da Angelina Jolie nije mogla dobiti više medijske pažnje dok je ovih dana promovirala svoj novi film 'Salt', no u medije su procurile fotografije gdje najpoznatija mama na svijetu gola oko vrata nosi povodac za psa, a bradavice je sakrila crnom samoljepljivom trakom.

Navodno su slike nastale nakon što je Angelina konzumirala heroin. Američki časopis Star objavio je osam kontroverznih slika. Tako na nekima Angelina ima samo traku preko usta, a na drugim ima povezane oči.

Sve fotografije su crno-bijele, a na nekima je Angelina je samo u tangama, kaubojskom šeširu i čizmama.

Slike je novinama ustupio Andrew Morton koji o Angelini piše neautoriziranu biografiju. Andrew nije htio otkriti gdje je nabavio fotografije, ali je dodao da je riječ o kopijama. Slike su iz 1999. godine, no ne zna se kako će na njih reagirati njezin nevjenčani muž Brad Pitt, iako Angelina tvrdi da ju Brad poznaje u potpunosti.

Morton će knjigu objaviti za mjesec dana, nakon što je objavio biografiju Toma Cruisea i princeze Diane.