OVO ĆE VAS ZAGRIJATI

Pročitajte vrući ulomak iz erotske hit knjige 'Pred tobom'

09.04.2013 u 12:17

Bionic
Reading

Kada se mlada pripravnica Eva Tramell i fascinantni magnat Gideon Cross sretnu u predvorju poslovnog tornja, oboje osjete trenutačnu i snažnu međusobnu privlačnost. No, kako Eva i Gideon imaju emocionalne ožiljke iz prošlosti, zdrava romantična veza potpuna im je nepoznanica. Upuštaju se u strastvenu seksualnu vezu koja vrlo brzo prerasta u obostranu tjelesnu i emocionalnu ovisnost. Dok u tom složenom odnosu istražuju vlastite granice, postaju jedno drugom svjetlo u tami...

Sylvia Day američka je spisateljica ljubavnih romana. Njezina trilogija Crossfire jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište.

Prvi roman trilogije Pred tobom, objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a autorica Sylvia Day zauzela je prvo mjesto na popisu Amazonovih najpopularnijih autora. U izdanju Znanja 12.travnja stiže i drugi dio te fascinantne trilogije - 'U tebi'.

Ulomak iz romana 'Pred tobom'

Kao kroz maglu, registrirala sam da mi je torbica pala na pod; zatim su se moje ruke našle u njegovoj kosi. Potezala sam svilenkaste pramenove i pomoću njih usmjeravala njegova usta preko svojih.

Zarežao je, produbljujući poljubac, gladeći mi jezik sočnim klizećim dodirima svog jezika. Osjetila sam divlje lupanje njegova srca na svojim grudima — dokaz da on nije samo nedostižan ideal sklepan u mojoj grozničavoj mašti. Odgurnuo se od vrata. Dlanovima mi obuhvativši potiljak i guzu, odigao me od poda.

'Želim te, Eva. Donosila mi nevolje ili ne, ne mogu se zaustaviti.'

Cijelim sam se tijelom stisnula uz njega, bolno svjesna svakog zamamna, tvrda centimetra njegova tijela. Uzvraćala sam mu poljupce kao da bih ga mogla živa pojesti. Koža mi je bila vlažna i preosjetljiva, grudi otežale i bolne na dodir. Klitoris mi je pulsirao zahtijevajući
pažnju i tukao u ritmu mog poludjelog srca.

Jedva da sam primijetila da se krećemo, a leđa mi je već oslonio na kauč. Cross se nadvio nad mene s jednim koljenom na jastuku, a s drugom nogom na podu. Lijevom rukom podupirao je svoj torzo, dok me je desnom primio iza koljena, a zatim mi je posesivno i čvrsto rukom klizio po bedru.

Glasno je dahnuo dosegavši točku gdje mi je podvezica bila zakopčana za rub svilene čarape. Otrgnuo je pogled s mojih očiju i spustio ga, podižući mi suknju još više, ogolivši me tako od struka nadolje.

'Isuse, Eva.' U grudima mu je nešto tiho zavibriralo, neki primitivan zvuk od kojeg mi se naježilo cijelo tijelo. 'Tvoj je šef prokleto sretan što je gay.'

Omamljena, promatrala sam kako se Crossovo tijelo spušta na moje, kako mi se noge razmiču i prilagođavaju širini njegovih kukova.

Mišići su mi se naprezali uslijed poriva da se odignem prema njemu, da ubrzam taj kontakt između nas za kojim žudim od trenutka kada sam ga prvi put ugledala.Spustivši glavu, ponovno mi je zarobio usta, gnječeći moje usnice s finom primjesom grubosti.

Naglo se otrgnuo od mene i posrćući se uspravio na noge. Ostala sam ležati dašćući, sva mokra, željna i spremna. Zatim sam shvatila zašto je tako silovito reagirao.

Netko je stajao iza njega.

Tportal i nakladnička kuća Znanje čitateljima poklanja prvi dio trilogije Crossfire, 'Pred tobom', a drugi dio hit serijala Sylvije Day, 'U tebi' u prodaji će se naći 12. travnja.