LJETO NA BAZENU

Probajte odoljeti Hani i Aleks u bikinijima

07.07.2013 u 12:31

  • +12

Poznati se okupili na velikom Playground pool partyju

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Topolovec

Bionic
Reading

Tko kaže da se sva zabava preselila na obalu? U Termama Tuhelj održava se veliki Playground pool party kojem su se priključile i mnogi naši celebrityji

U Termama Tuhelj održao se veliki Playground pool party na kojem se okupilo više od 2.000 ljudi željnih dobre zabave i elektronske muzike. Party je počeo u ranim popodnevnim satima s DJ Nickom koji je lagano zagrijavao publiku koja je pristizala iz doslovce svih smjerova. Miss i Mister Playgrounda odabrani su pod stručnim vodstvom Borisa Kosmača koji je stigao u društvu Ane Lauc i Mateja Cvitanovića, večer ranije izabranih nositelja titula Miss i Mister Turizma Hrvatske 2013. godine. Ivana i Fran ponijeli su s Playground lentama i vrijedne nagrade, među ostalima vikend u hotelu Palazzo uz poklon dobrodošlice u Poreč popularnog Cafe del Mar.

Na party su, između ostalih, došli i Boris Kosmač, Neven Ciganović, Aleksandra Grdić i Hana Hadžiavdagić-Tabaković.  Aleks i Hana pokazale su sjajne figure u badićima i dokazale zašto su i dalje tražene manekenke.


Publiku je zabavljalo osam DJ-a, a zvijezde večeri bili su svjetski poznati DJ-i iz Engleske - Freemasons. Zbog neočekivano velike količine kiše za srpanjski datum Playground se pretvorio u istinski mokri party.