prava atrakcija

Prizor koji se ne zaboravlja: Tko god je vidio Sharon Stone u ovoj crnoj haljini ostao je bez riječi

22.10.2021 u 10:03

Bionic
Reading

Kada su u pitanju izazovni stajlinzi koji privlače poglede, Sharon Stone nikada ne griješi. Legendarna 63-godišnja glumica na Instagram fotografiji zabljesnula je u maloj crnoj haljini s prorezom koji je otkrio njezine vitke i besprijekorno oblikovane noge, a osim obožavatelja, njezinim izgledom ostali su zapanjene i brojne slavne face

Gdje god se pojavila, Sharon Stone je prava atrakcija, a i u sedmom desetljeću može se pohvaliti izgledom na kojem bi joj pozavidjele i znatno mlađe glumice. Ovoga puta na svom Instagramu je objavila fotografiju koja je nastala tijekom snimanja Dolce&Gabbana reklame u Veneciji ovog ljeta. Spoj legendarne glumice i ekskluzivnog brenda pokazao se kao pun pogodak, a pred prizorom dok Sharon korača u crnoj haljini nitko nije mogao ostati ravnodušan.

Na objavljenoj fotografiji Sharon Stone nosi crnu, vrlo usku haljinu zanimljivog i vrlo izazovnog izreza na dekolteu. Iako midi duljine te dugih rukava ova Dolce&Gabbana verzija vječne male crne haljine bespogovorno je istaknula njezinu figuru – uski kroj isticao je siluetu, visoki prorez vitke noge, a V-izrez i prozirni materijal grudi. Uz objavljenu fotografiju Sharon je samo kratko napisala: 'Moj sveti tim Paris Libby i Bruni. Volim vas. Sharon'.

Paris Libby poznata je stilistica slavnih te je vjerojatno i ona sudjelovala u kreiranju stajlinga za reklamu koji je bio upotpunjen sandalama s remenčićima i vrtoglavo visokim potpeticama. Sharonina fotografija odmah je privukla pažnju obožavatelja, a komentar nisu propustile ostaviti ni brojne slavne osobe. 'Mislim, ovo je moć. Vrlo potreban glamur za moje očne jabučice. Hvala,' napisala je Selma Blair. Glumica Holland Taylor napisala je ono što su vjerojatno mnogi pomislili kad su ugledali Sharon: 'Dobri Bože!!!!' Čak je i Andie MacDowell morala komentirati te je napisala: 'Zapanjujuće'.

  • +11
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM - IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je zagazila u sedmo desetljeće Sharon doista izgleda sjajno, a tajna njezinog dobrog izgleda krije se u zdravoj prehrani, tjelovježbi i meditaciji, kako je nedavno otkrila u intervjuu za Vogue. Sharon je za magazin rekla da voli tofu, povrće i negaziranu vodu. Uoči druge doze cjepiva ozbiljno se pozabavila dobrom prehranom, rekla je za Vogue. 'Za večeru sam jela crnu rižu, kelj i jam, ali i avokado, humus i tofu, a jednom tjedno poširana jaja.'

Osnova Sharonine rutine vježbanja je dosljednost. 'Ljudi misle da moraš ići u teretanu i da moraš stalno dizati teške utege, ali ne moraš. Morate tjerati svije tijelo na kretanje i dodati malo otpora. Tijekom dana sam stalno u pokretu, čak se isteže i u pauzama od snimanja,' rekla je Sharon.