NJEGOVANO JE LIJEPO

Privucite poglede na grudi i dekolte

01.07.2011 u 08:41

Bionic
Reading

Ako već privlačite poglede izlaganjem famozne V-zone, pobrinite se da imate što i pokazati!

Provjerite pružate li primjerenu njegu svom dragom dekolteu i grudima. Za početak, svaki put kad nanosite kremu za lice, velikodušno je razmažite po V-zoni nanoseći je nježnim pokretima od dekoltea prema vratu i licu.

Ako ste trudni ili ste proslavili 30. rođendan, vrijeme je da počnete učvršćivati svoj prirodni grudnjak specijaliziranim preparatima. Za noćnu njegu, tu je Collistar Intensive Bust Serum, a dnevno zatezanje i uljepšavanje grudi i dekoltea omogućuju preparati obogaćeni sedefastim česticama, poput spreja Lierac Bust Lift i Florame Bio&Satine Organic Bust Oil.

Prilikom nanošenja preparata za jačanje prirodnog grudnjaka, iznimno je važno da to činite nježno. S nanošenjem započnite od pleksusa, između grudi, pa rukom opisujte brojku osam oko grudi. Učinite to jednom pa drugom rukom.
Elastičnost kože i cirkulaciju poboljšat ćete i ako tijekom tuširanja svoje drage grudi nekoliko puta naizmjence ispljuskate toplom pa hladnom vodom. Ako vam je to previše šokantan tretman, postoje i drugi načini. U posudicu za led ulijte vodu i svakoj budućoj kockici dodajte nekoliko kapljica seruma za zatezanje grudi. Kad se voda smrzne, uzmite u ruke po kockicu leda pa njima oko grudi opisujte osmice kojih 30 sekundi. Ako vam je i to komplicirano, preparat za njegu grudi jednostavno držite u hladnjaku.

Za kraj, provjerite odgovaraju li košarice grudnjaka vašim grudima? Naime, tijekom menstrualnog ciklusa trebali bismo imati 'rezervni' grudnjak s košaricama koje su za broj veće od našeg standardnog.
Što se tiče više-manje uvijek izloženog dekoltea, neovisno o dobu godine, uvijek ga štitite kremom sa zaštitnim faktorom i nikako po njemu nemojte nanositi parfeme jer alkohol oštećuje osjetljivu kožu, ubrzava nastanak hiperpigmentacijskih mrlja i ostalih nepravilnosti.