MODNI ULOVI

Lako se kombiniraju i pristaju svakoj figuri: Chic suknje kojima biste trebali upotpuniti svoj ormar

13.07.2020 u 14:25

Bionic
Reading

Midi suknje su i ove sezone preplavile high street trgovine, a ponuda doista nikad nije bila bogatija. Trendseterice se posljednjih godina grabaju za ovim modelima koji su omiljeni iz više razloga, od kojih su glavni ti što se vrlo lako kombiniraju i pristaju svakoj figuri. Otkrijte nekoliko favorita koji nestaju s polica trgovina brzinom svjetlosti

Midi suknja je desetljećima primjer elegancije, a posljednjih nekoliko sezona ovaj je odjevni komad postao omiljeni odabir trendseterica. To je ujedno i jedan od najzahvalnijih komada, zahvaljujući svojoj svestranosti. Vrlo se lako kombinira i pristaje uz gotovo sve - od elegantne bluze do obične majice kratkih rukava, kao i od štikli do tenisica.

Sve ovisi o tome koji look želite postići. Ukoliko tražite outfit za gradsku špicu jedna lepršava bluza i midi suknja životinjskog printa u kombinaciji s natikačama na petu odlična je opcija. Ukoliko ipak tražite opciju za posao, midi suknja odlično će izgledati u kombinaciji s običnom bijelom majicom i neutralnim sakoom.

Suknje midi kroja odlična su alternativa haljinama, zbog čega su čest odabir i za vjenčanja i slične svečane prigode, ali i za dane kada vam se ne da 'kuhati' u hlačama pa jednostavno navučete suknju, uskočite u udobne tenisice i skoknete u kupovinu namirnica ili šetnju s psom.

Omiljene high street trgovine zaista nude beskonačan izbor ovih chic suknji koje pristaju svakoj figuri i vješto skrivaju višak kilograma u predjelu bedara i stražnjice. Bilo da više volite lepršave modele ili strogo poslovne forme, s nekim je modelima nemoguće pogriješiti.

Možda najpopularniji model sezone su takozvane tiered suknje koje se mogu pronaći i u varijanti haljina, a riječ je o slojevitim torta-haljinama koje se, kako im i sam naziv govori, pri dnu šire i time podsjećaju na tortu na katove.

Suknje na preklop izvrsno skrivaju nedostatke i ljube figuru te su zbog toga omiljeni izbor brojnih žena, a ove sezone uistinu ih je velik broj na policama high street trgovina.

Izdvojili smo nekoliko chic modela midi suknji koji nestaju s polica brzinom svjetlosti.