IDEALNA ZA JESEN

Pristaje svima: Duljina kose koja je očarala Skandinavke najveći je ovosezonski hit

28.09.2020 u 12:55

Bionic
Reading

Dosta vam je beživotne kose bez volumena i ispucalih vrhova, a ako ste u potrazi za dobrodošlim osvježenjem frizure ove jeseni, možda vas nadahnu danske blogerice koje već neko vrijeme oduševljavaju modni svijet

Svi se slažu kako je savršena frizura točka na 'i' svakog stajlinga, pa ga u trenu može uljepšati ili - upropastiti.

Dakako, osnova dobre frizure je njegovana i dobro ošišana kosa, a danske su influencerice koje unazad nekoliko godina oduševljavaju svojim razigranim modnim stilom te su se uspješno nametnule kao novi autoriteti u svijetu mode, itekako znaju kako je svaki outfit, pa i onaj složen od najtrendi komada, neodrživ bez lijepe kose.

Stajliš djevojke s hladnog Sjevera nisu nas samo modno nadahnule - njihove su frizure također nova modna opsesija.

Freja Beja Erichsen, Simone Noa Hedal i ostale danske influencerice pohvalile su se cool frizurom, idealnom za sve one koji vole voluminozne stilove duljine do ramena.

Frizura pomalo retro ugođaja, koja bi se mogla opisati kao modernija varijanta prepoznatljive rokerske 'grive' legendarnog Jima Morrisona, frontmena Doorsa, genijalno je rješenje za sve one koji se ne žele radikalno ošišati.

Dulje šiške koje možete skloniti sa strane ili zakačiti špangicom kad vam dosade, dodatni su plus ove frizure.

Ako još niste spremni hrabro se ošišati kosu na trendi bob ili njegovu kraću varijantu, tzv. francuski bob, možda će vam se svidjeti rješenje koje su pokazale na svojim Instagram profilima stajliš Dankinje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Longchamp SS18

Objavu dijeli Freja Beha Erichsen (@frejabeha.erichsen)

Riječ je o frizuri koja pristaje svima, osobito djevojkama i ženama kovrčave ili valovite kose budući da se lako može stilizirati i prstima, ali podjednako će dobro izgledati i ako imate ravnu kosu kojoj nedostaje volumena.

Danske blogerice su pokazale kako je srednja duljina kose neprolazni modni klasik, a najvažnije je da je slojevito ošišana u mekim valovima kako bi se postigao look ležerne 'wash and go' frizure. Nikako ne zaboravite na pomoć sredstava za stiliziranje poput pjene.