NEUGODNO MU JE

Princ William srami se poljupca s Kate

06.08.2012 u 11:08

Bionic
Reading

Iako su javno pokazali emocije, stidljivi princ William ipak je priznao da bi mu bilo neugodno poljubiti Kate pred kamerama

Williamu i Kate titula ne dopušta javno pokazivanje emocija, no oni su se prilično opustili na Olimpijadi, zbog čega sada žale. Ipak, William je priznao da bi mu bilo neugodno poljubiti Kate pred kamerama. 'Strahovao sam da će nas uhvatiti kamera', priznao je za BBC.

Pobjedu britanskog biciklističkog tima na Olimpijskim igrama u Londonu tridesetogodišnji Kate i William proslavili su bacivši se jedno drugome u zagrljaj. Smatra se da za pripadnike kraljevske obitelji nije primjereno pokazivati osjećaje javno, no čini se da se tih pravila ovaj mladi zaljubljeni par teško pridržava.

'To je bio apsolutno fantastičan trenutak, srušen je svjetski rekord', očaran je bio vojvoda od Cambridgea koji navija za britanske sportaše baš kao i njegovi sunarodnjaci bez kraljevskih titula: viču, plješću i rade valove.

'Obojica smo ostali iznenađeni kada smo saznali da je padobranstvo tajni hobi naše bake', šalio se Harry aludirajući na performans s kraljicom Elizabetom. Ponosni su i na svoju rođakinju Zaru Philips koja je u konjičkom timu osvojila srebro.