PRAVA TRANSFORMACIJA

Prepoznajete li ovu pjevačicu bez šminke?

18.06.2013 u 09:24

Bionic
Reading

Za razliku od brojnih drugih poznatih ljepotica, Katy Perry ne srami se pokazati bez šminke jer je zapravo zadovoljna izgledom svojega lica

Katy Perry uvijek izgleda besprijekorno, ali sada je otkrila da je za takav učinak na njezinu licu itekako zaslužna šminka. To se jako dobro može vidjeti u videoprilogu koji je nastao za vrijeme njezina snimanja za američki Vogue.

Video prikazuje 28-godišnji pjevačicu kroz sve faze njezine transformacije. Najprije je vidimo bez šminke na licu, a potom kako se uz pomoć šminke pretvara u božanstvenu ljepoticu.

Za razliku od brojnih drugih poznatih ljepotica, Katy Perry ne srami se pokazati bez šminke jer je zapravo zadovoljna izgledom svojega lica. 'Mislim da moje obrve i oči čine dobar okvir lica. Imam normalne usne i normalne jagodične kosti. Ako dobro sredim obrve i oči, mislim da mi je onda sređeno cijelo lice', izjavila je poznata pjevačica.

Iako se iz videa vidi da Katy na licu ima mnogo šminke, nije toliko neprepoznatljiva kada na sebi ima samo malo podloge. Što vi mislite? Pogledajte video i procijenite.